Milyen gyakorlatokat tudok végezni ha öltönyben kell dolgoznom?
Figyelt kérdés
Recepciós vagyok egy helyen és mivel kevés a vendég ezért sokszor semmit nem kell csinálnom úgyhogy egy ideje nyomom a fekvőtámaszt meg a planket. Ezen kívül milyen gyakorlatokat tudok végezni ami elsősorban fogyásra jó?2021. márc. 12. 16:41
1/9 anonim válasza:
Öltönyben? Hát nem tudom... Ha pl a zakót le lehet venni, és találsz egy gázvezeték csövet, akkor tudsz húzóckodni 😀 Kézen állni. Kardió is mehet... Bár az nem nagyon jó, mert beleizzadsz az ingbe 😀
2/9 A kérdező kommentje:
Cső az nem nagyon van, legalábbis nem olyan helyen ahol nincs kamera, úgy meg nem akarok bohóckodni. Ezeken kívül lépcsőzni szoktam lift helyett, de kevésnek érzem.
Guggolni meg ugrálni se nagyon tudok mert félek hogy szétszakad a nadrág..
Az nem olyan nagy probléma ha megizzadok mert nem találkozok senkivel csak aki jön váltani a műszak végén.
2021. márc. 12. 16:50
3/9 anonim válasza:
Azért azt megnézném, hogy a recepciós csávó díszcuccban plankbe vágja magát a portán 😀 vicces lehet. Én vomtam diszpécser. Kamerákon azt figyeltük, hogy a biztonsági őrök mit csinálnak szolgálati időben 😀 Hát voltak vicces dolgok 😀 De plankező recepcióst sose láttam 😀
4/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére itt van egy kis fülke ahol én vagyok és itt kamera sincs szóval jobb is ha nem tudja senki hogy miket csinálok 😂 vicces vagy nem, ezzel is előrébb vagyok mivel szabadidőm nincs sok...
2021. márc. 12. 16:57
6/9 anonim válasza:
Létezik stretch öltöny is. Azt nem tudom hogy nálunk lehet-e kapni, de abban jelentősen nagyobb a "szabadságod" sokkal jobban hajlik benne mindened így gyakorlatilag bármit meg tudsz csinálni. De nem is feltétlen kell ez. Nekem volt egy szaktársam, akinek valami bekattant fiatal korában, és csak öltönyt viselt. Még otthon is, hétvégén is. És abban jött le a konditerembe is (kötelező tesi) edzeni. Általában csak biciklizett, de volt hogy fekvenyomott benne, meg más súlyzós edzéseket is csinált.
8/9 anonim válasza:
Úgy kéne csinálni, hogy akin csak öltöny van, minden páros órában békaügetés a körlet előtt. Úgy már nem cink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!