Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem értik meg még...

Miért nem értik meg még mindig sokan, hogy a táplálékkiegészítők nem érnek semmit?

Figyelt kérdés
Pénzkidobás az egész, sok nagyokos meg ettől várja a csodát.

2021. márc. 7. 11:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Az nem igaz hogy nem ér semmit. Tömegnöveléshez pl puffadásig kéne tömnöm magam szilárd kajából. Egyszerűbb bevinni tápkieg formájában, mint hogy többet egyek
2021. márc. 7. 15:30
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagyok testépítő, crossfitezek. De edzés után megiszok egy fehérjeturmixot, finom is, és mikor hazaérek, nem zabálom ki a hűtőt. Eszek egy rendes étkezést, és jóllakok tőle. Nekem megéri azt a kb. 300 forintot, amibe kerül a shake.
2021. márc. 7. 15:36
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

"Na mi van, a másik kérdésnél nem válaszoltunk már, akkor kiírsz egyet te magad csak azért, hogy értelmetlenül veszekedj megint? Vannak értelmetlen kiegészítők, vannak jó kiegészítők, nyilván a helyén kell kezelni őket. Nem kell értelmetlenül venni 10 féle dolgot, csak azt ami az adott embernek éppen szükséges. Ha neked egyik se szükséges, akkor nem veszel egyikből se, ennyi. De teljesen mindegy mit írunk, mert úgyis ugyanazt a mantrádat fújod minden érv után."

Én már kiírtam ezzel kapcsolatban egy kérdést, viszont én nem az itteni kérdező vagyok. Akkor legalább linkelj már, mielőtt okoskodsz. Viszont megsdúgom neked, mellélőttél. Annyi eszed ninncsen, hogy 2 hasonló kérdést kiírhat 2 eltérő ember is. Hagyjátok már abba ezt, hogy előző kérdésekről beszéltek, mert már olyan sokan mellélőttek így a fórumon. A tápkieg nem full haszontalan, viszont a marketing brutál becsapó és igen, a fogkrémreklámnál is becsapós, akkor legyen az itt is? A tápkieg nem full haszontalan, viszont ezek a termékek naturál sportolóknak szólnak leginkább és ha nincs is odaírva, hogy ő ettől lett ilyen izmos, akkor is undorító, hogy kokszosokkal reklámozzák naturáloknak a tápkiegeket. A szaros shop builderen a zöldségevést is koxos állattal reklámozzák. Ott sincs odaírva, hogy ő 2 kiló brokkolitól lett ilyen izmos, viszont úgy akarják beadni, hogy edd ezt és ilyen leszel. A tápkiegreklámokkal nem lenne bajom, ha nem telecuccoltakkal reklámoznák. Egyik reklámon Kiss Jenő teste feszít a drogmentes tápkieg mellett. Miért Kiss Jenő reklámozza a drogmentes tápkieget? Ezeknek nem sül le a bőr a képükről, hogy annál a terméknél, ahol kiemelik, hogy drogmentes ésvagy doppingmentes, akármimentes és egy laboratórium reklámozza? Akkor írják oda, hogy ha nem akarsz húst enni, akkor idd meg. Én is tudom, hogy a mai reklám célja a hazudozás és azt is, hjogy a fogkrémreklám az is hazudik, de ettől még ez undorító marad.

2021. márc. 7. 17:33
 14/22 anonim ***** válasza:
65%

14: Segítek értelmezni, ha már "annyi eszed nincs", hogy elolvasd rendesen amit az ember ír:

"akkor kiírsz egyet te magad"

A másik kérdést nem ő írta ki, csak hozzászólt. Lehetséges, hogy nem ő volt az, de ugyanazokat a mantrákat írja, mint ami ott is volt pár napja. De teljesen mindegy, vegyük úgy hogy mellélőttem, ne vitázzunk ezen.

Probléma a túlzott marketing, meg hogy koxos állatokkal reklámoznak mindent? Igen. Felesleges a kiegészítők kb háromnegyede? Igen. Kell "harcolni" ez ellen valamennyire? Igen, de nem így. Leírom én is sok kérdésnél, hogy felejtsék el a bcaa-t meg a 18 évesen a teszto növelőt, mert pénzkidobás. De ez a keresztes hadjárat becsukott szemmel minden tápkieg ellen ez semmire se jó, mert ebből csak azt látják a kezdők, hogy pár ember tápkieg ellenes és ignorálja minden tanácsukat. Nem azt kell hajtogatni, hogy dobj ki mindent és egyél fél kg csirkét minden nap, hanem meg kell tanítani az embereket, hogy mikor és miért jó egy adott tápkieg és miért hulladék a másik. És bocs, de idegesít, amikor feltesznek pl egy kérdést fehérjeporrol, hogy hogyan javítson az ízén és azonnal jönnek a keresztes lovagok szidni mindent és mindenkit, hogy egyenek inkább csirkét. Senki se kérdezte. Szimpla provokáció, semmi több.

Röviden tömören: nem azokkal van a baj akik leírják, hogy bullshit a marketing, hanem akik azt hajtogatják hogy kivétel nélkül minden egyes tápkieg hulladék.

2021. márc. 7. 18:04
 15/22 anonim ***** válasza:
56%

"A másik kérdést nem ő írta ki, csak hozzászólt. Lehetséges, hogy nem ő volt az, de ugyanazokat a mantrákat írja, mint ami ott is volt pár napja. De teljesen mindegy, vegyük úgy hogy mellélőttem, ne vitázzunk ezen."

Á tényleg. Tudod manapság stresszes vagyok és azt hittem, hogy rám gondolsz ezalatt. Ugyebár nekem volt egy igen igen hasonló kérdésem és egyből magamra asszociáltam. Nem nem annyi eszem van, az ember néha hibázik és benéz dolgokat. Emiatt miért lenne kevés eszem? Jó tudom, én is így szóltam be neked. Ettől függetlenül butaság másik kérdésre utalni, mert látod én egyből magamra gondoltam. Alapból sok ember hasonlóan ír, nem tudhatod, hogy ő e az. Olyanok is vannak akik tényleg erősen tápkieg ellenesek és hulladéknak adják be, az én erről szóló kérdésem a marketingjéről szólt. Viszont akkor ha azt mondod, hogy reálisan kell látni a dolgokat, ezt a tápkieg gyártóknak lenne a feladatuk megtenni. Ezzel szemben ők csak hazudoznak össze vissza. Emiatt azokban az emberekben mint én, felmegy a pumpa. Igazából engem az irritál nagyon, amikor megmagyarázzák, hogy nincs odaírva, hogy ő ettől lett izmos. Ahogyan a sok szurika sincs odaírva. Szóval ezen a témán én felbaxom magam és a kommented miatt régi kérdésem jutott az eszembe és így gyorsan rádreagáltam de nem én hordom el őket mindenféle rossznak.

2021. márc. 7. 18:26
 16/22 anonim ***** válasza:
Miert ne erne? A legtobb dolog folosleges de egy feherjeturmix vmi chval menet kozbe is konnyen fogyaszthato es nem telit el. A mai szar kajak melle nem art vitamint szedni szal az se hulyeseg. 12 ora melo utan egy edzes elotti is joljohet. Vagy kura utan egy testo fokozo.. stb megvan mindennek a helye csak nemjol hasznaljak altalaba. Csodat nem tesznek, nem helyettesitenek semmit. Csak kiegeszito. Am miert zavar h ki mire kolti a penzet? Mas meg lehet cigire, piara vagy videokartyara b.ssza el a penzet. Meg mindig jobb ha edz es vesz par f.szsagot. ezen mindenki atmegy aztan rajon h nincs ra szukseg vagy csak 1-2 dologra.
2021. márc. 7. 19:40
 17/22 anonim ***** válasza:
52%

Félkiló csirke?

Pajtás, lehet neked kell fél kiló a kis aszott testednek.

Másnak egy kicsivel több.

Menj ki tünteni,ha nem tetszik.

Esetleg ha magaddal foglalkoznál,és nem másokkal pldául?

2021. márc. 7. 19:46
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
Ő az aktuális Ludas Matyi, aki megmenti a gyanútlan testépítőket a gonosz tápkieggyártók, semmire sem jó termékeitől.
2021. márc. 8. 13:21
 19/22 anonim ***** válasza:

"Miert ne erne? A legtobb dolog folosleges de egy feherjeturmix vmi chval menet kozbe is konnyen fogyaszthato es nem telit el. A mai szar kajak melle nem art vitamint szedni szal az se hulyeseg. 12 ora melo utan egy edzes elotti is joljohet. Vagy kura utan egy testo fokozo.. stb megvan mindennek a helye csak nemjol hasznaljak altalaba. Csodat nem tesznek, nem helyettesitenek semmit. Csak kiegeszito. Am miert zavar h ki mire kolti a penzet? Mas meg lehet cigire, piara vagy videokartyara b.ssza el a penzet. Meg mindig jobb ha edz es vesz par f.szsagot. ezen mindenki atmegy aztan rajon h nincs ra szukseg vagy csak 1-2 dologra."

Azért nem használják jól, mert hazudnak róla. Engem zavar, ha mások azért gazdagszanak, mert átvernek másokat. Ki vagy te, hogy számonkéred másokon, hogy őket mi zavarja? A tápkiegeknek a marketingével van bajom nem a létezésükkel. AZ pedig igenis zavar, ha mások átveréséből gazdagszanak. Fogkrémreklámnál is zavar és itt is.

2021. márc. 8. 15:16
 20/22 anonim ***** válasza:
17%
Mellesleg ha a tápkieg csak arra jó, hogy ne egyél csirkét hanem idd azt ha kell, akkor miért kellenek kopxosok, hogy reklámozzák? Akkor miért nem így reklámozzák: ez egy pótló fehérjeforrás, hogyha nem akarsz enni. Kokszosok nélkül. Mert akkor átbaszás nélkül alig vennék meg.
2021. márc. 8. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!