Szeretnék fogyni kicsit (csak zsirbol, szoval edzek melle rendesen) jo ez a cut/maintanence beosztas?
2het cut es 2 het maintanence (az indokom ra, hogy nokent a hormonszintvaltozasom miatt nehezebben tusom tartani bizonyos napokon/heteken a cutot, igy sokazor inkabb binge lesz belole) ezt megelozve gonsoltam arra, hogy akkor szinten tartom a kaloriamennyiseget, es akkor nem lesz belole kontrollvesztes, es meg igy is deficitben vagyok. Nem surgos nekem, igy az hogy ez mennyire lassitja a folyamatot, nem zavar, nem 5-10 kilokrol van szo.
Tehat a kerdes: ez jo igy? Nem teszek vele tonkre semmit, mint ll drasztikus cuttal a metabolizmust, stb
(Heti 4x sulyzos edzes, 2x kardio)
MIeRt kEll fElEsleGes IdegEn sZaVAKAt hASzNalNi?
Miert kell feleslegesen belekotni a masikba? Jobban erzed magad? Nagyobb, okosabb, intelligensebb es sikeresebb ember lettel?
Ha nem a kerdesre valaszolsz (marpedig senki sem kerdezte hogy mit gondoltok a szohasznalatomrol), akkor nem kotelezo valaszolni :D
Rettenet bunkosag amugy a maganvelemenyedet es itelkezeaedet kerdezes nelkul masokra engedni, szoval a kerdes: Miert vagytok parasztok? Foleg te, kedves hasznos utolso :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!