Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ehhez mennyi idő kell?

Ehhez mennyi idő kell?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy bika testet. Most vagyok 16 eves, 64 kg 175cm. Mennyi idő kellene egy komolyabb test felépítéséhez? Heti 3 egésztest edzésre gondoltam de lehet tobb is. Az etkezesnel sajnos nem tudnék mindenféle varázsszert meg oliva cuccokaz enni... ezt az anyagiak nem teszik lehetővé, szóval mindent ennék. Ha szuksegletes akkor olyanrol hogy csoki udito stb le tudnék mondani... szóval kb mennyi idő lenne? Hogyan kezdjek bele? Kis múltam már van ezzel kapcsolatban, regebben edzettem, de nem csinaltam jol es el is ment a kedvem, de most férfi testet szeretnék.

2021. febr. 28. 01:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Havi 40kból max kijön a kajád ilyen szinten. Rizs 1kg 300ft. Csirkee 1kg 1400Ft, tojás 10db 400ft, zabpehely 500g 240ft. Ezek alapján egy csirke rizs étrendet szerintem bőven kitudsz hozni napi max 1300ból
2021. márc. 1. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
De csöves, megírta nincs pénze
2021. márc. 1. 12:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Ennyim azert csak van
2021. márc. 1. 12:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Írta, hogy 16 éves, nyilván nincs keresete, azt eszi amit a szülők vesznek. Persze nyilván meg lehet beszélni, hogy a drága sonka/sajt/édességek helyett inkább hús, tojás stb, de ha a szülőnek mondjuk 20k a keret, akkor sokat nem tud csinálni.

Csóróság: lehet ezt kevesebb pénzből, egy alap sportos fizikum összehozható, de mint írtam, ha diós tészta van meg sonkás szendvics, attól ne várj semmit, bármennyire akarod meg megmutatod, ez a része tényekről szól, nem akarás kérdése. Fehérje és elegendő kalória nélkül nem fogsz fejlődni. Beszéljétek meg otthon, állíts össze egy étrendet, számold ki kb mennyibe kerül. Ha sok, próbálj változtatni valamin.

2021. márc. 1. 12:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem lesz ebből svájcinéger
2021. márc. 1. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!