Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ehhez mennyi idő kell?

Ehhez mennyi idő kell?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy bika testet. Most vagyok 16 eves, 64 kg 175cm. Mennyi idő kellene egy komolyabb test felépítéséhez? Heti 3 egésztest edzésre gondoltam de lehet tobb is. Az etkezesnel sajnos nem tudnék mindenféle varázsszert meg oliva cuccokaz enni... ezt az anyagiak nem teszik lehetővé, szóval mindent ennék. Ha szuksegletes akkor olyanrol hogy csoki udito stb le tudnék mondani... szóval kb mennyi idő lenne? Hogyan kezdjek bele? Kis múltam már van ezzel kapcsolatban, regebben edzettem, de nem csinaltam jol es el is ment a kedvem, de most férfi testet szeretnék.

2021. febr. 28. 01:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hat ehhez latni kene a mostani alkatod is. Egyebkent ugy atlagba mig kimaxolod a hataraidat 3-5 ev genetika fuggo. De 1-1,5 ev alatt mar boven jo testet fel tudsz epiteni. Persze fugg az akarattol, pihenestol, kajatol. Nem kell mindenfele taplalekkieget vasarolni ha arra gondolsz. Nagyreszuknek semmi ertelme kezdokent. Elvileg a 3 heti teljes kezdokent jo de ha mar van sportmultad en egybol kezdenem osztottal bajod nem lehet belole
2021. febr. 28. 02:15
 2/15 A kérdező kommentje:
És én magamnak hogyan tudnék valamit csinálni? Nem értek hozzá. Sajnos pénzem nincsen. Valaki tudna segíteni? Nagyjabol mit hogyan kellene
2021. febr. 28. 02:52
 3/15 anonim ***** válasza:
26%
Pénz nélkül?🤣🤣🤣
2021. febr. 28. 08:41
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen
2021. febr. 28. 09:14
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha nem változtatsz az étrendeden és diós tésztát meg sonkás szendvicset eszel, akkor azzal nem sokat fogsz elérni. Kicsit sportosabb, izmosabb leszel, de gyorsan meg fogsz állni a fejlődésben. Sajnos ez egy olyan sport amihez muszáj egy fehérjedús étrend és pénz nélkül ez nem igazán hozható össze. Ha mondjuk konditeremre vagy súlyzókra sincs pénzed, akkor meg pláne nem igazán tud összejönni a "komolyabb test".

A "nagyjából mit hogyan kellene" kérdésre meg nem lehet válaszolni. Nézz utána a testépítő étkezésnek, alapoknak, edzés típusok, gyakorlatok, helyes kivitelezések (!). Az se hátrány, ha képbe kerülsz azzal is, hogy mi az ami naturál elérhető és mi az ami csak cuccozva.

2021. febr. 28. 10:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

"regebben edzettem, de nem csinaltam jol es el is ment a kedvem, de most férfi testet szeretnék."

"mindent ennek"

Szval már az elejétől kezdve megint újból el akarod b.szni az égeszet.

A "minden ennék"-nek a vége egy zsíros, bika test lesz.

Egy hájpacni.

Varázsszerek nincsenek,es olivát se ettem a bűdös életbe,a bogyót meg egyenesen útálom.

Egy normális ételre kell hogy legyen keret,es igény is.

Ezt a mai átlag vagy az alatti életszinvonalon sem hinném,hogy lehetetlenség megoldani.

A hulladék helyett tartalmas kajákat kell venni.

Es nem dragabb ám!!

Egy zacskó chipsz 400 forint.Kb 30-40 deka csirkemellet kapsz helyette.

1 üveg cóla 400 ft.

1 palack szénsavmentes meg 80 forint.

2021. febr. 28. 13:18
 7/15 anonim ***** válasza:
41%
A testépítés nem a csórók sportja, sajnos bele kell tenni a zsét ha akarsz komoly eredményt.
2021. márc. 1. 06:15
 8/15 A kérdező kommentje:
Akkor majd én megmutatom, hogy lehet a csóróké is
2021. márc. 1. 09:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Mutasd, várjuk a mostani formát, meg majd egy év múlva is
2021. márc. 1. 10:38
 10/15 A kérdező kommentje:
Rendben :) ez most egy kis kihívás is nekem. Most csinálok egy képek és majd 1 év múlva. Ha itt lesztek addig az oldalon :D
2021. márc. 1. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!