Ez javítana a testartásomon?
El szeretnék kezdeni edzeni, szerintetek ez javítana a testartásomon? Illetve nem állnék meg a növésbe? Főleg fekvőtámasz és 2 darab 3 kg sulyzóval edzenék. Látható lenne az eredmény? Ha igen, mikorra? Mit várják ettől?
16/f
Köszönöm! Vékony vagyok nagyon.
És akkor csak saját súlyos(a 3kg súlyzó kivéletével) edzéssel mit lehetséges elérni? Igazából mindent csinálnék ami saját testsúlyos gyakorlat. Szerintetek akkor pl fél éven belül azért látszik majd valami változás?
Nem tudjuk megmondani,mivel remgeteg dologtól függ. Csak párat említsek: genetika (pl csontozat->arányok, mennyire tudsz felszedni izmot,hol raktároz zsírt a szervezeted), befektetett meló (kaja, edzés, pihenés). Tovább nincs is értelme folytatni, az első után se lenne.
De eleve,ne is nézegess másokat,hogy hogy néznek ki,mert csak sz@rul fogod magad érezni. Hidd el nekem, tapasztalatból mondom. Amikor kezdtem,akkor folyton néztem másokat (pl youtubeon, instagram) és túl tökéletesnek tűntek (pl photoshop,előtte bedurrantás,tökéletes fények,kox),amikor én meg alig láttam magamon a fejlődést (annak ellenére,hogy sokat fejlődtem). Ez akkor múlt csak el,amikor ráhagytam a másokkal való versengést és magammal foglalkoztam és azzal, hogy honnan indultam (neked is ajánlom,hogy csinálj egy képet magadnak,plusz írd le,hogy mi hány centi).
Magadnak tűzz ki reális kis-és nagyobb célokat és küzdj érte. Eh fog motiválni, nem pedig az,hogy más hogy néz ki. Ha máshoz hasonlítod magadat,akkor nem lesz benne örömöd.
a 3 kilós súlyzó túl kevés ezzel nem fogsz haladni
a testatartásodhoz meg az állóképességhez lehet edzeni
vannak a youtubeon kifejezetten állóképesség növelő gyakorlatok
és biztos hogy a testartásod is javulna
Annyit hozzáfűznék még,hogy ha nem figyelsz nap közben is a testtartásodra,akkor nem fog teljesen ,,megjavulni".
Javulni fog nyilván,de pl ha most előre vannak esve a vállaid,akkor csak az edzés nem fogja megoldani,ha egész nap össze vagy tekeredve, mint egy kígyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!