Szerintetek kicsi a mellem? Vagy nagy a popsim? és a hasam nagy? és milyen a testalakom? A testartásom? Mert szerintem a mellem túl kicsi a popsim túl nagy és a hasm meg óriási a tartásom elmegy. =/ =/ =/
Szerintem a popsid kifejezetten formás, kerek, feszes, izmos. Én egyáltalán nem találom nagynak.
A pocidon lehetne formálni, csinálj felüléseket és kezdj el hulahoppozni, attól szépen formálódik, karcsúsodik.
A melled nem túl nagy, de szép formás, nem lóg mint a dohányzacskó legalább :)
Aránytalannak nem látlak, azért mert valakinek nincs 500cm3 műmelle még nem aránytalan. Akkor lennél aránytalan, ha nagyon széles lenne a csípőd, de nem az.
Ja és húzd ki magad :)
Nem vagy gáz egyáltalán és szép a bőröd.
szerintem egész ok, talán pár kilót kellene leadnod(de zsírból), aztán egy kis izmot szedni magadra:)
ui.: ha ezvkicsi mell, mégis mit mondanátok az enyémre?:D
22 évesen talán a 20%-a sincs ennek az én "mellem"(az a kicsi csúfos kinövés a mellkasomon:D)
na de ez van, nincs pénz műtétre. de pont ezért futok, bringázok és tornázom rendszeresen, hogy valamennyire ellensúlyozzam ezt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!