Mit tegyek, ha már 1 hete nem voltam nagywc-n, óriási a hasam, feszül és a hashajtók sem segítenek?
Figyelt kérdés
Híztam is 2 kilót a mérleg szerint, bár gondolom ennek nagy része a bennem lévő kaja. Mit tehetnék?2012. jan. 14. 00:31
1/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, nem kellemes. Próbáld meg máshogy hajtani magad. Tej, vagy olyan kaja amiről tudod, hogy rosszul leszel tőle. Ha ez sem megy, akkor orvos.!
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajnos az össze nem illő ételek engem nem hajtanak meg, max. hánytatnak, azzal meg semmire nem megyek. :/
2012. jan. 14. 00:38
3/12 anonim válasza:
Hát, igen azzal nem. Akkor orvos, de sürgősen. Remélem meggyógyulsz. :)
4/12 anonim válasza:
hát vegyél hashajtót gyogyszertárban. nem?
5/12 A kérdező kommentje:
Már próbáltam.
2012. jan. 14. 00:57
6/12 anonim válasza:
ORVOS.. ne hogy osszecsavarodjanak a beleid.
7/12 anonim válasza:
Irány a Doki!
Valami gyógyteát próbáltál azért? Én is így voltam amúgy , de csak 2 napig, de az is kész szenvedés volt, nemhogy egy hét, szegénykém:(
8/12 anonim válasza:
kúpot még próbáld meg. Ha nem akkor orvos, beöntés
9/12 anonim válasza:
ja bocsanat nem olvastam valamiért a mondat végét :S
10/12 anonim válasza:
gyógyvizebe-mira stb tegyél kb 50 szem édesítő tablettát, nálam ez szokott segíteni
és csak folyékonyt egyél
zabkása íróval, kefírrel beleáztatva szilva
folyékony krémlevesek, főzelékek
kefír túróval szilvával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!