170cm/54kg vagyok, lapos a hasam, szépek a lábaim, van mellem, a popsim meg formás, és nem kicsi kategóriába tartozik. Azt mondják nőies. Nem óriási, de azért van. Fiúk, nektek ez bejönne?
Igen, tényleg nagyon alacsony vagy..
Nőnöd kéne.
Létezik egy orvosi eljárás, neve: Csonthosszabítás, azzal 6 centit is tudnának rajtad nyujtani ha nincs kedved magadra sulyokat kötni..
szia
Bocsi h lányként írok de látom normális válaszra nem képesek a pasik...én is 170 cm vagyok és 54-55 kg és eddig mindenki azt mondta tökéletes :)
nekem is van mellem,szépek a lábaim bár nincs fenekem a hasam +nem épp lapos de ez senkit sem zavar :)
Tuti h te is bejössz a pasiknak úgy ahogy vagy bár kíváncsi lennék egy képre :)
17/l
Kösz,aranyos vagy:D
Hát,azt mondják eléggé jó vagyok,csak a volt barátom nagyon vékony volt,180 cm és 65kg..lehet nem tűnik kevésnek,de én nőies vagyok,ő meg..hát ne firtassuk..:D szóval eléggé hülyén néztünk volna kint strandon egymás mellett,a vékonyabb pasik miatt elbizonytalanodik az ember lánya,még ha jól is néz ki xĐ
na igen tudom miről beszélsz :D
sajna már a pasik vékonyabbak mint a lányok :S
de nem nekünk kéne 40kg-ra fogyni hanem nekik felszedni 10-20kg-t ;) inkább kezd el hizlalni a barátodat de te semmiképp se akarj fogyni :) amúgy ha a pasi úgy szeret ahogy vagy ne zavarjon téged se h ő vékonyabb :)
a nővérem 100kg alacsony a barátja pedig 70kg és magas és 3 éve boldogok :)
szóval nyugi :)
(előző voltam:)
Ahaa:D egyet értek:) De inkább fordítva kéne lennie,jól jönne a csajoknak egy ilyen képesség:D(vékonynak maradni)
Már nem járunk,de úgy hiszem tetszettem neki úgy is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!