Most kezdek hozzá az edzegetésnek.Heti 6 napot próbálok belőni. (mell-láb)+(bicepsz+tricepsz)+(hát+váll)x2 Ez így jó felosztás? Terem hijján egykezes súlyzókkal nyomom, de tervezek egy erőkeretet venni. Kaját neten kerestem, ami elég változatos.
Vettem fehérjét, creatint meg HMB-t és BCAA-t. Ezeket ajánlották, hogy ezzel kezdjek.
Creatint por állagban vettem, mert feltöltésnél az a gazdaságos.
Kérdés: Mindenképp kell feltöltési időszak, hogy hatásos legyen?
Miután megittam a creatinos shaket, mikortól kezd el hatni a kreatin?
Ja, azt lehet, nem írtam az elején, de vettem Joint-X-et, és Multi pro plus. Páran azt mondták szemét kell szedni a joint-x-ből. 3al kezdtem naponta. Szerintetek?
Igen, sajnos még csak kézi súlyaim vannak. 2.5kg tárcsák. Így 15kg max karonként. Ez meddig lesz elég. Úgy terveztem legkésőbb nyárra beszerzek egy keretet.
Az én cingár testemhez ezek a 5-10kg-k kezdésnek is soknak tűnnek. Oldalemelés is 3x15 2,5kg-val karonként is igencsak nagy kihívás. Ezért gondoltam a joint-x-et. A multi pro-t meg elég sok mindent tartalmaz, ami a gyorsabb izomfejlődéshez kell, és a mindennapi egészséghez. Mondjuk az immunrendszerem alapból is elég stabil (lekopogom), dokinál 7éve voltam utoljára.
Mennyi vizet kell innom naponta?
Ja, és nem, kokszról szó se esett. Pélóra még szükségem lesz :D
Nem akarom Kis Jenő szintig vinni, és monster testet felépíteni.
13: Persze, sok jó dolgot tartalmaz a multiproplus, nem az a baj hogy nem, csak a te "cingár testedhez" túl nagy adagok vannak benne szerintem. Amikor kezdtem 60kg-val multiprot vettem én is, aztán zöld és büdös lett a vizeletem :) Persze azért is mert kevés volt a folyadék, de legalább láttam hogy egy kisebb dózisú multivitamin is elég. Na mindegy, nem baj, sok jó cucc van benne és legalább nem kell külön megvenni mindent, ha van rá pénz hajrá, nem akarlak mindenről lebeszélni :)
Mennyi vizet kell inni.. hát 2 litert minimum, talán inkább 3. De egyén és aktivitásfüggő, ha egész nap mozogsz, akkor lehet a 3 is kevés.
Az jó, annyit még megbírok inni. Azt hittem, ilyen 5lityó felett lesz az ideális, mert annyit max kemény nyári napokon.
Amúgy nem vagyon alacsony (sajnos), meg olyan könnyű se, mert 193 magas és 100kg vagyok. Leginkább hasamon van felesleg, ami oda nem kellene. De azt majd később diétával. Először tömegnövelés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!