Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez így mennyire jó felosztás?

Ez így mennyire jó felosztás?

Figyelt kérdés

Eddig heti 3x edzettem naponta 2 izomcsoportot. Szeretnék kicsit változtatni az edzéstervemen úgy, hogy heti 5x edzzek. Ez így mennyire jó felosztás?

Hetfő: Bicepsz-hát

Kedd: Mell

Szerda: Tricepsz

Csütörtök: Váll-Has

Péntek: Láb

Szombat: Pihi

Vasárnap: Pihi

2020. dec. 1. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Szar
2020. dec. 1. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Így kedden dolgozik a tricepszed is, aztán szerdán is, aztán csütörtökön is. Egy idő után nem fog tudni regenerálódni rendesen. Szerda: szerintem nem kell egy külön nap a tricepsznek. Ha mindenképp 5 napot szeretnél edzeni, talán ez jobb lenne:

Mell

láb

váll

hát

kar+has

De lehet, hogy egy 5 napos PPL-el még jobban járnál.

2020. dec. 1. 14:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék MINDENKÉPP 5 napot edzeni. Elvagyok én a 3-al is csak az a bajom, hogy sokszor mire leedzek egy nap 2 izomcsoportot az kb 1.5-2 óra is tud lenni, de ha felosztanám az egész hétre így gyorsabban letudnám az edzést és hétköznap se unatkoznék.
2020. dec. 1. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdésben nem írtad, honnan kellett volna tudnom?

Eddzél akkor 5 napot, sok sikert, jó fejlődést!

2020. dec. 1. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Csak tricepszre szerintem teljesen felesleges egy külön edzésnap.

Ha neked a másfél-2 óra sok, akkor valami hasonló bro splitben gondolkodj, mint amit leírtál,csak szerintem egyik nap csak hátra edz, és a karnak meg csinálj külön napot, ott 4-5 jó szuperszetes gyakorlattal gyorsan végezhetsz.

2020. dec. 2. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!