Ezek a lányok hogyan csináljak hogy ilyen az alakjuk?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet ilyen szép kerek a feneke és vékony a combja? Annyira szeretnék ilyen lenni és tennék is érte de egyszerűen nem tudom hogyan edzek fenékbe anélkül hogy olyan lenne a combom mint egy bikáé.
2021. febr. 17. 12:23
21/30 anonim válasza:
Szeretem a pawgokat, de azt a normál naturált, ilyen-olyan "hibákkal", vagy inkább egyedi érdekességekkel. Persze ha a személyiség is rendesen édi.
22/30 anonim válasza:
Ha mindenkinek jo lenne ugy a kulseje ahogy van akkor senkise gyurna kb 😂
23/30 anonim válasza:
Az Instagram képek általában szerkesztett is....
24/30 anonim válasza:
Photoshop. Méghozzá az un "távolító" a derekán látszik. Az a baj, hogy sokan elhiszik, hogy igaz, és akkor jön a kérdés... De amúgy undorító.
25/30 anonim válasza:
Ti sose jartatok teremben? Miert lenne kamu? Csomo ilyesmi csaj rohangal a komolyabb termekben..
27/30 anonim válasza:
25: nem a nagy segg a kamu, hanem a segg-derék arány ami a 3x akkorának tünteti fel a képen mint amekkora valójában.. Ha megnézed a 7-es válaszomban a videót erről a csajról, akkor láthatod, hogy egészen máshogy fest a videóban. Ha tele is vannak a komolyabb termek ilyen nőkkel akkor se változtat a tényen, hogy ez egy szerkesztett kép.
28/30 anonim válasza:
Csak azt nem értem mi a f..ért kell photoshoppolni?
Vagy,ha már csinálja,legalább ne már ilyen otromba módon.
Ez gáz!!!
29/30 anonim válasza:
Haha :D 50% a póz, 40% a seggbevágós gatya és 10% az edzés. (Esetleg még szerkeszti is)
Megfelelő fények, gatyát nyakig húzni, hasat be, pucsít nagyot és kész. Megnézed az ilyen nők nagy részét az öltözőben és semmi extra legtöbbször.
30/30 anonim válasza:
Kezdj el kondiba jarni vagy heti 5x es grammold a kajat. Par ev es meglesz ha jo a genetikad meg ertesz hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!