16 éves lány vagyok, 57-8kg,165cm. Nem vagyok kövér, de nem tetszem saját magamnak, lapos hasát szeretnék, most elég nagy😅 Lötyögős a combom, és narancsbőrös. Mit kéne csináljak hogy nyárra jó alakom legyen?
Az jó ha minden este olyan 8-9kor szobabiciklizek 30 percet, majd azután 30percet erősítsek? Pl.egyiknap lábra - fenékre, másiknap hasra-karra
Így jó?
Tudom először az evést kell helyrerakni..na a baj, hogy nagyon szeretek enni. Pl ma lecsúszott 2 Ferrero is.
Nem baj ha szeretsz enni, a ferrero sem baj, csak a kaloriat szamold ki, szamolgasd mennyitol tudnal formasodni de nem hizni.
Az edzés boven eleg, kaja legyen normalis, a cukor azert is ellenseg mert bevizesit, es lotyi marad az a comb :))
Köszönöm első, második🥰
Arany mókusom, de van hátam is, vállam is,viszont nem szeretnék edzeni rá külön😅nekem pont megfelel ahogy kinéz
Kedves 6#
Hus, tojas, zoldseg mellozese? Akkor szegeny mit egyen? :D A cukor pekaru meg rendben, hogy mellőzni, de a tobbi az eleg furcsa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!