Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezek a lányok hogyan csináljak...

Ezek a lányok hogyan csináljak hogy ilyen az alakjuk?

Figyelt kérdés

[link]

Hogyan lehet ilyen szép kerek a feneke és vékony a combja? Annyira szeretnék ilyen lenni és tennék is érte de egyszerűen nem tudom hogyan edzek fenékbe anélkül hogy olyan lenne a combom mint egy bikáé.

2021. febr. 17. 12:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
Ez aligha természetes.
2021. febr. 17. 12:25
 2/30 A kérdező kommentje:
Ha ez nem is az, van akinek természetes és elkeserítő mert nem tudom mit tegyek 🥺
2021. febr. 17. 12:25
 3/30 anonim ***** válasza:
35%
Edz fenékre, emelett lábra de arra vékonyító edzést
2021. febr. 17. 12:33
 4/30 anonim válasza:
41%
Ez gusztustalan.
2021. febr. 17. 12:39
 5/30 A kérdező kommentje:
Vékonyito edzés? Az milyen? 😳
2021. febr. 17. 12:41
 6/30 anonim ***** válasza:
24%
Na ezt most pontosan én sem tudom, hallottam sok helyről hogy vannak edzések amelyek nem izmot építenek, hanem vékonyítanak. Neten keress rá
2021. febr. 17. 13:00
 7/30 anonim ***** válasza:
48%

Nincs ilyen edzés ami vékonyít izomépítés helyett :) Max ha a kalóriaégetést, fogyást ide vesszük.

Amúgy instagram=szerkesztett és beállított képek. Nézd meg azt a derekat, fel akkorára össze van húzva szerkesztővel és/vagy tökéletesen beállított póz. Természetellenes, aránytalan.

Nézd meg ezt a videót 05:10-nél a gyakorlat. Állítsd le amikor a felső szakaszban vannak és nézd meg ott a két csaj fenekét. Fele ekkora sincs a valóságban.

https://www.youtube.com/watch?v=FEnCLNoTKPg&ab_channel=Alia%..

Egyébként ha csak és kizárólag izolált fenék edzéseket csinálsz, akkor az minimális mértékben segíthet elérni (de közel sem ilyen böszme mértékig), de legyél inkább arányos és felejtsd el az instagram modellek által mutatott fizikumokat. Nem valósak és nem természetesek.

2021. febr. 17. 13:15
 8/30 anonim ***** válasza:
49%
Szigorú diéta, deadlift és guggolás. Vagy popsi implant. De ez nem az szerintem. 24L
2021. febr. 17. 13:16
 9/30 anonim ***** válasza:
60%
Mint írták előttem eddz fenékre. Youtubeon van egy csomó videó
2021. febr. 17. 13:18
 10/30 A kérdező kommentje:
Fenékre edzek most is. Fele ekkoranak is örülnék
2021. febr. 17. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!