Lehet valahol SZÉP kártyával súlyt/súlyzót vásárolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudtok valamilyen boltot/online shop-ot, ahol SZÉP kártyára lehet tárcsasúlyt, vagy akár komplett súlyzót vásárolni?2021. febr. 7. 10:34
1/7 anonim válasza:
szép kártya elfogadóhelyekre rákeresel és megtudod
pl a decathlonban otp-set elfogadnak de kh-sat nem
2/7 anonim válasza:
Én csak csúnya kártyával vásárolok.
3/7 jumbi válasza:
az első tévesen írja Decathlonban se lehet szép kártyával fizetni
4/7 anonim válasza:
#3 Akkor gyere el itt a decathlonba és mondd már el légyszi a szöszi pénztárosnak mert, akkor rosszul mondta nekem. Köszi
5/7 jumbi válasza:
nincs 1 órája ,hogy megkérdeztem
6/7 jumbi válasza:
🔖 Szép kártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség a Decathlon áruházaiban.
Decathlon Magyarország küldte, ekkor: Ma, 14:25-kor
Amennyiben szeretnéd megismerni, hogy milyen fizetőeszközöket használhatsz, a lenti linkre kattintva tájékozódhatsz.
Decathlon Magyarország küldte, ekkor: Ma, 14:25-kor
• Fizetőeszközök •
7/7 jumbi válasza:
ez a központi elérhetőségük a facebookon .Messengeren üzenetben kaptam a választ ! Szerintem álmodtad a szószivel a dolgot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!