Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Működhet ez az edzésterv?

Működhet ez az edzésterv?

Figyelt kérdés

Engem kifejezetten az ilyen edzés érdekel, annyira nem célom az izomtömeg növelés, a kérdésem az lenne, hogy működőképes-e a terv?

[link]

2021. jan. 31. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem célod izmot növelni, akkor minden működik. :-)
2021. jan. 31. 14:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem, tudom, sokan elítélnek emiatt, de nekem az nem fontos. Én inkább szeretnék erősebb lenni olyan értelemben, hogy állóképességben legyek jobb.

És elég szimpatikus terv, nyilván az úszást kivenném belőle.

2021. jan. 31. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem itel el senki. Mindenki magaval foglalkozik.. vagy kéne. Nem kell megfelelni senkinek. Azt kell csinalni amit elvezel. Allokepesseg nyilvan javulni fog meg erosodsz is.
2021. jan. 31. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Viztosan jó lesz.De megnyugtatlak:Amúgy lexarom,hogy mit csinálsz,és a többieket is.:)

Tőlem vizalatt is úszhatsz.A lényeg,hogy neked feleljen meg amit csinálsz,ne másnak.

2021. febr. 2. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!