Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez az edzésterv...

Szerintetek ez az edzésterv rövidtávon működhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddig heti 5ször mentem edzeni (kb 3 éve), de most ebben a hónapban szakmai gyakorlaton vagyok,napi 9 órában,4 hétig.. emellett pedig heti 2szer nyelvtanfolyamra is járok, ezeken a napokon nem tudok edzeni menni,a maradék 3 napban lenne kb 1 órám.. a kérdésem az lenne, hogy nem fogok-e "összeesni" a 4 hét alatt,ha csak heti 3szor 1 órát edzek, pl ilyen sorrendben:

A hét: Mell+has,kar,láb

B hét: Váll,hát+has,láb (vagy valami)

Sajnos a 4 hét alatt nem tudok rendesen enni sem, 2-3 óránként ahogy eddig szoktam, hanem csak napi 3szor max :(

Előre is kiszönöm a válaszokat :)

2017. jún. 12. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Értelmetlen ez az edzésterv, felesleges A+B hét. Például heti 3 edzésre jó lehet a hagyományos push-pull-leg edzésterv, kevés gyakorlat, nagy súlyok.
2017. jún. 12. 21:14
 2/3 Cortez70 ***** válasza:
Heti 3 teljes testes edzés menjen, kevés sorozattal, alapgyakorlatokkal. A kaja mindegy, hogy 3 vagy 5 felé van osztva, lényeg a napi össz.
2017. jún. 12. 21:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor push pull leg lesz :)
2017. jún. 13. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!