Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Február elsején kinyithatnak...

Február elsején kinyithatnak a konditermek szerintetek?

Figyelt kérdés

2021. jan. 20. 17:41
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
32%
Több terem nyitva van, csak versenyzői kártya meg sportorvosi igazolás kell, ami pár ezer forintért megvan és mehetsz is. Az én tervem is fontolgatja a nyitást így, de a Cutler Gold már régóta nyitva és csomóan edzenek. Sosem a terem volt a gócpont, csak politikát csináltak a lezárásokból, értelmetlen intézkedéseket hozva.
2021. jan. 20. 19:42
 12/39 anonim ***** válasza:
43%
Nem gőg az, ha valaki félti az egészségét és nem akar oltatni, hanem inkább józan gondolkodás és nem szabadna hagyni, hogy a bioterrorizmus győzzön! Én nem akarok olyan világot, ahol az embereket korlátozzák a beoltott majmok!
2021. jan. 20. 20:05
 13/39 anonim ***** válasza:
42%

6,7: Szabad élet... Ilyet az SzDSz hazudott utoljára.

12: Nagy józanság, hogy potenciális vírusforrás/lehetséges gyilkos vagy/maradsz. Pont te vagy a bioterrorista.

2021. jan. 20. 20:15
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
11: És a versenyzői kártyát csak úgy akaratkijelentésre adják?
2021. jan. 20. 20:16
 15/39 anonim ***** válasza:
62%

Beoltott majmok...pff...

Az oltás védelmet jelent,szóval igazából te teheted ki a lábad otthonról úgy,hogy valószínűleg nem kapod el a vírust illetve engednek dolgozni is...akkor most ki is a "szabad"?

Aki lebeszéli a családját és ismerőseit az belegondolt abba,hogy az ő egészségükkel játszadozik?

2021. jan. 20. 20:34
 16/39 anonim ***** válasza:
85%

"11: És a versenyzői kártyát csak úgy akaratkijelentésre adják?"

Kijelented hogy versenyezni akarsz és belépsz egy egyesületbe. Mi más kéne? Sportorvosi is párezer ft, oda se kell semmi különös. Amúgy miért lettem lepontozva? Igazat írtam.

2021. jan. 20. 20:49
 17/39 anonim ***** válasza:
27%

Ott már igen nagy baj van ha valakinek oltás kell és nem bír el az immunrendszere egy ilyen vírussal

2021. jan. 20. 21:04
 18/39 anonim ***** válasza:
58%
Az egy dolog,hogy az immunrendszered elbír e vele,attól még hordozó lehetsz.
2021. jan. 20. 21:13
 19/39 anonim ***** válasza:
58%

17: Biztos sokat tudsz amúgy a vírusról. Ugyanezt el lehetne mondani az összes betegségről ami ellen be lettél oltva kiskorodban. Ez a vírus lehet csak kevés embert dönt le durván a lábáról, de sose tudhatod, hogy te éppen a rövidebbet húzod-e, mert van valami rejtett bajod ami amúgy nem jön elő vagy csak szimplán szarul reagál rá a szervezeted. Láttam teljesen egészséges sportolót lélegeztetőgépről streamelni, hogy milyen szarul van, aztán 2nap múlva meg is halt. Egy relatív egészséges 32 éves ismerősöm szintén belehalt.

Egyébként meg nem csak magadat védenéd az oltással, hanem a veszélyeztetettebb embereket is véded vele.

2021. jan. 20. 21:14
 20/39 anonim ***** válasza:
56%
#19 ott a pont,végre egy értelmes ember.
2021. jan. 20. 21:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!