Kreatin kúrát kezdenem el és úgy olvastam hogy egy hét feltöltési szakasznál 20g Aztán pedig naponta 5g. Muszáj eltelnie 5oranak a kettő beszedése közt?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 19:16
11/11 $$$$$ válasza:
10 es. Attol mert leirtam nem azt jelenti hogy csak azert szedek annyit mert ő annyit szed. Egyebkent ő valoszinuleg tobbet szed mert nehezebb mint én.Amugy meg én se érzem magam annyira kisdarabnak azert. Nem mondom hogy egy hegyomlas vagyok. De azert már edzek egy ideje. (Regen kb.198 cm voltam es 75 kg. Tehat erösen vezna voltam most pedig 203 cm vagyok és kb. 117 kg. Tudom hogy ez még nem nagy szám de azert mar eltudom magamtol dönteni hogy mit hogy egyek. Nem masok alapjan eszem). Es en annyit szedek mint amennyit az adagolas ír(Sőt még kevesebbet). Semmi bajom sincs tőle. Es hogy őszinte legyek igy is tobb mint egy honapig elég 500 gramm creatin. Es hat nem egy ökör ára. Havonta kibírom hogy veszek 500 grammot... Főleg hogy nem is szedem egesz evben mint pl.a feherjet. Innentől kezdve nem ertem miert kene kevesebbet ennem az előirt adagnal. Lehet sok tanulmány azt irja hogy 5 gramm. De a dobozara akkor se az van ráirva. De mindegy is. En már nem veszekszek ezen többet. Mindenki eszik amennyit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!