Tudom fura kérdés, de egy ideje érdekel és foglalkoztat a testépítés. Régóta vágyok arra, hogy erős izmaim legyenek amiket már első ránézésre is lehet látni. Teljes testre gondolok mint kar és láb izom, kockás has, erős hát és vállak. Nem nagyon értek a sportokhoz sajnos, utoljára szakiskolában volt normális tesink :D. Elég vékony vagyok de nem annyira, hogy látszanának a csontjaim. 160 cm vagy picivel feletti lehetek és 50 kg körül. Meg vannak az esélyeim izmokat növeszteni? Egy lánynak mennyire lehetnek látványos izmai? Most hogy csak mondjak egy példát olyanra gondoltam mint Korra a Korra legendájából, mert nála előnyösen látszik. Persze ez is sok év eredménye amit én nem bánnék hisz türelmes vagyok. 23 évesen késő elkezdeni izmokat növeszteni vagy még beleférek? Milyen gyakorlatokat kéne csinálni meg ilyen fitnessz park is jó ötlet? Korábban a parkban vannak ilyen karos gépek amiken csináltam párszor 40 tolást és kis eredmény látszódott is. Csak sajnos azóta abbahagytam és lepuhult az is ami volt. Ilyen edzőtermekbe nem merek elmenni mivel kicsit szociális fóbiám van de nem vészesen és félnék, hogy kinéznek, vagy furán néznének rám, hogy mit keresek egy ilyen helyen stb. Személyes edzőt lehet fogadni amúgy aki sokáig is de rendesen edz veled? Aki tényleg megtanítja a dolgokat és segít is? 23L vagyok.
Metálozott Angelocska. Erre keress rá weben. Egy vékony lány, aki megizmosodott és közben még nőiesebb lett, mint volt.
2021. jan. 12. 11:26
13/28 anonim válasza:
Siman elerheto :) nezz videokat kezd el otthon 2 egykezessel, gumiszallaggal vagy kondipark is jo otlet. Mire meg kinyit a terem szerezz edzotarsat. Nem nez ki senki, mindenki magaval foglalkozik, de am jofejek segitenek is szivesen ha kell. Bar egy csaj otthon is le tud edzeni konnyen, de a fobianak is jot tenne. Amelyik tetszik. Am jo edzoket is lehet talalni.
2021. jan. 12. 12:06
14/28 anonim válasza:
Elérhető persze sok kitartás, munka és táplálkozás is kell hozzá. Termbe senki nem fog kinézni. Nem csak kigyurtak járnak hanem vannak átlagos emberek is sőt végleteket is látni. En őszintén az ilyenekt inkább tisztelem, hogy nem kifogásokat keresnek hanem tesznek is valamit és minden normális ember ezt teszi. Vannak nogyon ügues személyi edzők az elején érdemes egy ilyet felkeresni vagy egy olyan edzőtársat aki tudja, hogy mit csinál. Egyedül is lehet de ha nem tudsz valamit nyugodtan kérhetsz segítséget a terembe valakitől.
2021. jan. 12. 15:10
15/28 anonim válasza:
Nem kur.vára mindegy, hogy ki hogy néz ki? Kezdj el edzeni hobbi szinten és jutsz ahová jutsz, Valszeg sokat fogsz fejlődni és jó kis tested lesz a végére, még ha nem ez lesz az életed akkor is.
2021. jan. 12. 16:27
16/28 Á.Zoli válasza:
Természetesen lehet, főleg vékonyból alkatból könnyebb a vágyott célod
2021. jan. 13. 06:54
17/28 A kérdező kommentje:
amúgy bocsi hogy a korrát dobtam be mint példa de pár napja néztem a sorozatot és azért amúgy :D.de köszi a válaszokat.
2021. jan. 13. 07:31
18/28 anonim válasza:
Remélem meg találod a Neked leginkább tetsző edzésmódot, és eléred céljaid! 💪😉
2021. jan. 13. 07:36
19/28 A kérdező kommentje:
18.jó lenne csak sokszor van hogy elszáll ez a lelkesedés.
2021. jan. 13. 08:56
20/28 anonim válasza:
Sajnálom, mert így soha nem éred el a kívánt formát. Esetleg ha van ismerősöd, barátod, barátnőd, akivel együtt csinálnád és motiválnátok egymást, az sokat segitene.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!