Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Matematikából keresek feltűnően csinos lány tanuló társat Szabolcs megyében. Hogyan kezdjek a kereséshez?
Amíg egyeseket kapok matekból, addig apám eltiltott a csajozástól,nem mehetek ki.ha valaki segítene matekból újra hajthatnám a nőket. Én viszont két legyet ütnék egycsapásra.
A nők szerint szemtelenül jóképű vagyok, Sényőn buknak rám a csajok, az idősebbek (46+) is.
Ha apád nem enged csajozni, mert egyeseket kapsz matekból, akkor miért akarsz homoszexuális férfiként kolibritetoválást csináltatni a hátsó fertályodra, hogyha egy nő vagy, akinek nem jutott az önkormányzat tűzifájából?
Javaslom neked a tirpák lányokat.
(Aki nem ismerné: Gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=S%C3%A9ny%C5%91)
Jut eszembe: a kutyahullák még megvannak?
Szerintem inkább foglalkozz a matekkal, aztán próbáld meg összeszedni a maradék eszedet és talán legyen max egy ötös a Krétában.... A csajozásról annyit.... Kicsit beképzeltnek tűnsz, és már ne is haragudj, de a csajoknak jobban bejön egy okos srác..... És ha még jól is néz ki...... 😂😂😂😂 Csak sajna ilyen nem nagyon van, de próbálkozni lehet.......
Egy szemtelenül csinos lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!