Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány nagyon feltűnően bámul, de nem mosolyog, az mit jelent? Tetszem neki?
Ő kezdte el, én meg folytattam. Nem mentem oda megkérdezni mi a fa.. bámulsz.
Idétlen beszólógatni vágyok hagyjanak. Az arcomat nézte, nem bambult el stb. Kb mint ha megakadt volna a szeme rajtam. Vagy fogalmam sincs... normális választ.
És még egy kérdés: Rá se néztem a csajra, de ő rám nézett. Miért nézett rám az nézte hogy én nézem, vagy mi?
Amugy gyerekes anyuka. Ja és nem ismertem.
22F
Ha valaki néz téged, annak nagyon sok oka lehet egyébként. Az emberek olykor akaratlanul is megbámulják a másikat és következtetéseket vonnak le róluk, mint például, hogy tetszik a stílusa, a haja, esetlegesen a megjelenése.
Ha nem mosolyog rád, attól még lehetsz szimpatikus a számára; velem az van, hogy hiába vagyok az a vidámnak tűnő, mindenkire mosolygós egyén, ha akkor, mikor meglátom azt, aki nekem tetszik, leblokkolok. Nem megy mosolyogni, de nem azért, mert nem tudnék vagy nem akarnék, csupán ténylegesen csak megdermedek.
Viszont mint mondtam, különösebb ok nélkül is megnézhetnek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!