Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy vékonyka lány is lehet...

Egy vékonyka lány is lehet feltűnően izmos?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tudom fura kérdés, de egy ideje érdekel és foglalkoztat a testépítés. Régóta vágyok arra, hogy erős izmaim legyenek amiket már első ránézésre is lehet látni. Teljes testre gondolok mint kar és láb izom, kockás has, erős hát és vállak. Nem nagyon értek a sportokhoz sajnos, utoljára szakiskolában volt normális tesink :D. Elég vékony vagyok de nem annyira, hogy látszanának a csontjaim. 160 cm vagy picivel feletti lehetek és 50 kg körül. Meg vannak az esélyeim izmokat növeszteni? Egy lánynak mennyire lehetnek látványos izmai? Most hogy csak mondjak egy példát olyanra gondoltam mint Korra a Korra legendájából, mert nála előnyösen látszik. Persze ez is sok év eredménye amit én nem bánnék hisz türelmes vagyok. 23 évesen késő elkezdeni izmokat növeszteni vagy még beleférek? Milyen gyakorlatokat kéne csinálni meg ilyen fitnessz park is jó ötlet? Korábban a parkban vannak ilyen karos gépek amiken csináltam párszor 40 tolást és kis eredmény látszódott is. Csak sajnos azóta abbahagytam és lepuhult az is ami volt. Ilyen edzőtermekbe nem merek elmenni mivel kicsit szociális fóbiám van de nem vészesen és félnék, hogy kinéznek, vagy furán néznének rám, hogy mit keresek egy ilyen helyen stb. Személyes edzőt lehet fogadni amúgy aki sokáig is de rendesen edz veled? Aki tényleg megtanítja a dolgokat és segít is? 23L vagyok.

2021. jan. 12. 06:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%

Lehet.

[link]

2021. jan. 12. 06:09
 2/28 anonim ***** válasza:
17%
Ez nem feltűnően izmos..
2021. jan. 12. 06:12
 3/28 A kérdező kommentje:

.mindegy akkor ne nézzétek.

kár volt feltennem a kérdést ezek szerint

2021. jan. 12. 06:41
 4/28 anonim ***** válasza:
55%
Helyileg hol laksz kedves kérdező?
2021. jan. 12. 06:46
 5/28 A kérdező kommentje:
4.Budapesten :)
2021. jan. 12. 07:18
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Keress valakit edzőtársnak mire kinyitnak a kondik😊
2021. jan. 12. 07:25
 7/28 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez így elsőre nagyon sok kérdés és egy teljesen kezdőnek erről órákat lehetne mesélni, sajnos most nincs időm egy szép kerek választ megfogalmazni. Felületes, néhány dolgot érintő választ meg nem szeretnék adni...később esetleg írok. De egyébként tényleg az a legjobb ha egy olyan személlyel vágsz bele az egészbe, akinek van már valamilyen tapasztalata ezen a téren, mert nagyon könnyen el lehet veszni :) akár egy kondis fiú ismerős is jó lehet.
2021. jan. 12. 07:36
 8/28 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2021. jan. 12. 07:57
 9/28 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Ő már látványosan izmos. Valami hasonló a célod hosszabb távon?

2021. jan. 12. 08:39
 10/28 anonim ***** válasza:
2021. jan. 12. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!