Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit szoktatok enni reggelire?...

Mit szoktatok enni reggelire? Tudtok ajánlani valami jó receptet?

Figyelt kérdés

1. Ti mit szoktatok enni reggelire?

2. Tudtok ajanlani valami jo receptet amiben nincs liszt és zabpehely? Bónusz ha tojás es proteinpor sincs, bar ilyen reggeli nem sok letezik valoszinuleg.

Halkonzervek es fustolt halak jutottak eszembe, azon kivul tud valaki valamit amire igazak a fentiek es egeszseges, valamint legalabb valamennyi feherje van benne?

Sok kaloria előnyben.

Mindig bajba vagyok hogy mit egyek reggelire, tojast, zabpelyhet, feherjeport mar nagyon unom.

2021. jan. 10. 10:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Semmit, 10-11 előtt nem szoktam enni.
2021. jan. 10. 10:36
 2/12 anonim ***** válasza:

English breakfast ha dolgozok (fizikai meló), melegszendvicset vagy jól összerakott tejes zabkását ha nem.

Eszembe nem jutna halkonzervet reggelizni :D

2021. jan. 10. 10:59
 3/12 anonim ***** válasza:
En zab vagy rizskasa feherjevel vagy tojas vmi chval. Barhogy lehet varialni.. De ehetsz barmilyen kajat ami gyorsan szivodik.
2021. jan. 10. 11:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Zabkása banánnal, vagy almás fahéjas ízesítésben, de van hogy egy adag fehérjeport teszek hozzá.

Szoktam még saláta mixet enni 4-5 főtt tojással, néha virslivel.

2021. jan. 10. 12:03
 5/12 MadSeal ***** válasza:
Általában zabot eszek fehérje shake-kel, de én már gyerekkoromban is simán eléltem akár napokat különbözø zabpelyheken, csokigolyókon. Te viszont csinálhatsz szendvicseket, bagetteket akár tortillával valamit. Lehet az tonhallal, sajttal, zöldségekkel stb. De pl. felvágott helyett viszont inkább rendes húst tennék.
2021. jan. 10. 12:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Tojas vagy tejberizs
2021. jan. 10. 14:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Zab joghurt mazsola
2021. jan. 11. 20:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Saját készítésű túrókrém zsírszegény túróból és valamilyen gyümölcsből. Az én holnapi reggelim pl.narancsos-mazsolás házi krémtúróm, nagyon finom lett (ma csak egy kanállal kóstoltam belőle, miután elkészítettem :D)
2021. jan. 11. 23:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó tudnál írni receptet a krémtúróhoz? :D
2021. jan. 17. 21:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Persze, szívesen leírom, hogy csináltam, nem kell hozzá valami nagy konyhaművészet :)

250 vagy 300 gramm zsírszegény túrót késes aprítóban összeturmixoltam egy egész narancs kifacsart levével, egy kevés steviával és egy kis zsírszegény vaníliás ivójoghurttal (ez utóbbi nem is kellett volna bele, de pont volt itthon, és gondoltam jól illik bele, tényleg nagyon jó volt), aztán utólag még belekevertem egy kis marék mazsolát. Nagyon finom volt, sokáig laktató, egészséges, magas fehérjetartalommal.

Igazából a túró es kis stevia az alap, csináltam már meggyel, banánnal, citrommal és mazsolával. Kis natúr joghurtot is lehet bele mixelni, hogy még selymesebb legyen.

2021. jan. 17. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!