Tudnátok mondani nekem pár receptet/ötletet zabpehelyere reggelire? Alig bírom megenni.
Mindig elcsámcsogok rajta. Nyáron nem is volt baj, ha 1 óráig ettem 150 grammot, de most, hogy suli van, nagyon kényes. Valami olyan módszer kéne, aminek a segítségével olyan állagúra csinálom, amit 5-10 perc alatt leküldök.
Köszönöm a válaszokat!
Így szoktam elkészíteni: Kimérem a 100-150 grammot. Adok hozzá vizet, összekverem, beteszem a mikróba -> kásás állagot vesz fel. Kakaóporral szoktam ízesíteni.
Nem csak azzal lehet bevinni a rostos szénhidrátot. Vannak teljes kiőrlésű tészták is. Ha nem esik jól egyél kevesebbet és keress más forrást mellé!
Amúgy én nem mikróznám a helyedben a B-vitamin tartalma miatt.
Egy rossz fogam volt. Azt muszáj volt kihúzatni. Aztán éreztem, hogy baj van a másikkal. Elmentem a dokihoz, tömés. Mondom rendben. Megcsinálta, napokig fájt, vissza mentem, gyökér kezelés.. Megint betömte, megint fájt, megint kifúrta, megint betömte, megint fájt. Elmentem másik orvoshoz, aki próbált segíteni, de megmondta, el lett barmolva, ki kell húzni..
Úgyhogy.. nehéz.. Ja,és 17 vagyok. Szóval igen, elég nehéz ez. Hátsó két (nem tudom pontos megnevezésüket) nagyobb fogamon szoktam rágni, illetve nőnek a bölcsesség fogaim, azok is rásegítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!