Ha nem nyitnak ki januárban a termek, van értelme tovább folytatni az itthoni edzést?
Figyelt kérdés
Itthon edzek saját testsúllyal, gumiszalaggal de ez szinten tartásra sem elég. Próbáltam szálkásítani, de csak zsírosodtam és az izmaim elsorvadnak. 4 kilóval könnyebb lettem és mégis zsírosabb. Nem látok semmi eredményt és el is lustultam. Ha 11.-től nem lehet terembe menni, inkább hagyom a francba az egészet. Elkezdtem már WoW-ozni is.2021. jan. 1. 12:10
2/15 anonim válasza:
Igy van add fel. Jol teszed 👏👏 wow-ozzál es zabald a chipset 😉
3/15 anonim válasza:
Szerintem is inkább a WoW való neked.
5/15 A kérdező kommentje:
De semmi értelme az otthoni bohóckodásnak. Ha szintentartani sem tudok, akkor minek?
2021. jan. 1. 13:10
6/15 A kérdező kommentje:
Semmi stimulust nem ad a saját testsúlyos edzés. Semmivel nem több mint ha csak feküdnék
2021. jan. 1. 13:11
8/15 A kérdező kommentje:
Unalmas. Nincs hozzá kedvem.
2021. jan. 1. 13:30
9/15 anonim válasza:
Vannak erős saját testsúlyos edzések, ha pedig csak hízol akkor a kajáddal vannak a gondok. Jah meg nem kellene koxolni
10/15 anonim válasza:
Akkor miert nem mesz be egy vaskereskedesbe veszel par vascsovet osszehegeszted es kesz is a fekpad, egy kis szivacs bort rahuzol es mar mehet is az edzes,veszel hozza par sulyt es kesz. En csesztem ra vettem csinaltam fekpadot, csigas lehuzot par darab sulyt, majd veszek még tobb súlyt is boven elferwk nem foglal nagy helyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!