Fekvőtámaszozásnál kattog a könyököm. Baj lehet?
Igyál sok folyadékot, melegíts be előtte (ok, hülyén hangzik, hogy 10-20 fekvőhöz bemelegítsen az ember, de az még hülyébben néz ki, ha 20 év múlva egy szatyrot sem bírsz majd könyékből megemelni...).
És igen, az is segít, ha kollagént eszel-iszol, de ehhez hozzájuthasz egy sűrűbb húslevestől (amibe porcogóval együtt tetted be főni a húst), kocsonyával (ha szereted), aszpikos felvágottakból, zselés süteményekből is.
Nekem is kattogott regen.
Nyujtozkodtam, bemelegites csináltam, aztán lassan elmult.
Bizony a fekvohoz is bekell melegiteni kellokeppen. Amikor en azzal kezdtem az edzest hogy 2 naponta megcsinaltam 100 fekvot akkor bizony melegitettem.
Plusz nalam is megy kollagen + kollagen tartalmu kajak is
Mióta csinálod?szabályosan csinálod?
Sokan vannak akik a mennyiségre mennek és csak pumpálják a fekvőtámaszt,náluk szokott baj lenni a könyökükkel.
Hasznosabb a 10 szabályos,kontrolláltan,rendesen az izmaidat használva,mint mondjuk 30 pumpálva aminél a könyöködet,válladat terheled feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!