Miért kattog a vállam majdnem minden mozdulatsor elvégzésekor és mit tegyek ellene?
Oldalemelésnél lehet más szögben is dolgozni, de fekvőtámasznál is éreztem legutóbb. Próbáltam a döntött törzsű oldalemelést hátsó vállra, de szintén kattog, inkább nem is folytattam. Nem fáj, de kellemetlen. Illetve ha rotációs mozdulatot végzek, gyakran roppan.
A gyakorlat közbeni kattogás csak a jobb, a rotációs roppanás vagy kattanás mindkét kezem esetében jelen van.
Van valamilyen szakember, aki segíthet ilyen esetben? Vagy valami különleges gyógytorna?
A térdemen kicsit gyenge a porc, azt próbálom megerősíteni glükozamin+msm+kondriotin, illetve kollagén+hialuronsav kapszulákkal, tehát ízületvédőt is szedek, mégis fennáll a probléma.
Pontos diagnózist csak kivizsgálás után tud mondani egy szakorvos, de ha a térdedben bizonyítottan gyenge a porc, az a probléma a válladban is lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!