Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől fáj, kattog ennyire a...

Mitől fáj, kattog ennyire a vállam?

Figyelt kérdés
Már évek óta kattog a vállam, amióta edzésre járok. Karkörzésnél jön csak elő, és akkor is csak akkor amikor hátrafele. Ja és csak a bal vállam. Amióta viszont otthon vagyok, március óta már eléggé fáj. De nem minden pozícióban, hanem pl akkor amikor a kezemmel hátrafele nyúlok, elég szar érzés és nehéz leírni. Szóval abban a pozícióban fáj, mint amikor van az az edzőtermi gép, ami a hátat edzi, és a kezetekkel a nyakatokhoz húzzátok, remélem értitek! Mostmár annyira kattog, hogyha az előszobában csinálom, még a konyhában is hallják!! csak 17 éves vagyok! és egyre jobban fáj, egyre több pozícióban. Mitől lehet ez? Nagyon fáj! Így edzeni se tudok, és azt se tudom mitől alakulhatott ki, már 2 hónapja kondiban sem voltam..

2020. máj. 12. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
6%
Az a rossz hírem van, hogy szarul edzel, attól romos a vállad.
2020. máj. 13. 07:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Végig személyi edzővel csináltam, nem sok súllyal, lassan, pont ezek a sérülések megelőzése miatt! Meg ez áprilisban alakulhatott ki, amikor már 1 hónapja nem voltam edzőterembe
2020. máj. 13. 08:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg már 3 éve hogy elkezdtem, eddig semmi probléma nem volt, ugyanúgy csináltam mindent, nem változtattam semmit
2020. máj. 13. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyujtás, krém (pl. Bengay) es szedj izuletvedot. Arthro Guard. Talan segiteni fog. De hosszu ido a regeneralodas. 1-2 hetig ne terheld. Es meg a kinezio tapasz is segithet, ha van aki jol fel tudja rakni.
2020. máj. 15. 00:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Javult azóta? Nekem is fáj és kattog, hiába szedtem Arthro Guardot.
aug. 2. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!