Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sokszor kattog a jobb vállam...

Sokszor kattog a jobb vállam miközben súlyt emelek, hogyan tudnék ezen segíteni?

Figyelt kérdés
2019. máj. 7. 00:31
 1/7 anonim ***** válasza:
2019. máj. 7. 07:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Számtalan oka lehet, vakon nem fogjuk tudni kideríteni, meggyógyítani még annyira sem.
2019. máj. 7. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Lazítani, nyújtani szoktál? Bemelegítés rendben? Rotátorköpenyt külön melegíted? Végzel sok gyakorlatot vállra, hogy túledzd, köztük olyat, ami nyírja is az ízületet?
2019. máj. 7. 12:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Rotátorköpenyt nem szoktam bemelegíteni, általában heti 1x szoktam vállazni akkor se nagyon nagy súllyal.

Altalában lehúzás csigán nyak mögé, merevkaros lehúzást, evezés mellkastámaszos gépen, ezeket szoktam leginkább csinálni, de miközben csinálom sokszor kattog.

19 éves vagyok, nem hiszem hogy ilyen idősen kikopot volna az ízületem.

2019. máj. 7. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Helytelen gyakorlatvégzéssel 19 évesen is ki tudod nyírni az ízületeid. Inkább ettől kopik, mint a kortól.

Akkor lehet, hogy a lazítás/nyújtás hiányától van, bár elvileg, amíg nem fáj, addig nem gáz a kattogás

2019. máj. 7. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és amiket írtál, azok hátgyakorlatok, nem vállgyakorlatok :)
2019. máj. 7. 15:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi. 😅
2019. máj. 7. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!