Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 100g bálnahúsban 70g fehérje...

100g bálnahúsban 70g fehérje van, miért nem azt eszik a testépítők?

Figyelt kérdés
[link]

2020. dec. 26. 13:03
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Összetettebb folyamatok, hormonok, tehát akkor még is fel tud szívódni annyi. Mellesleg a feletted lévő is küldött egy tudományos cikket, ami pont ellene szól a tiédnek. A tapasztalatok pedig megmutatták melyik cikk igaz.

A lepontozásról pedig, ha csak én pontoztalak le volna egyedül akkor nem mutatná hogy nem vagy hasznos.

2020. dec. 26. 15:50
 22/27 anonim ***** válasza:
A ketto cikk nem zarja ki kolcsonosen egymast. Megprobalhatsz megemeszteni 2 ora alatt 100 gramm feherjet (vagy probalhatod hozzaszoktatni magadat) de valoszinuleg olyan kegyetlen fosasban lesz reszed, hogy utana nem szivesen probalkozol vele tobbet.
2020. dec. 26. 15:55
 23/27 A kérdező kommentje:
#22, ezt mond azoknak akik időszakos böjtöt folytatnak. 2 étkezésben oldják meg a napi adagot. Mint írtam elég sokan érnek el vele eredményeket. Én is próbáltam már, semmilyen panaszom nem volt vele.
2020. dec. 26. 15:58
 24/27 MadSeal ***** válasza:
Én voltam a másik, valójában 50et akartam adni, mert részben igaz, részben nem, csak a hüvelykújjam nem mindig a legpontosabb. A felszívódás része igaz, de az-az állítás, hogy egy magas fehérjetartalmú étel (jelen esetben szárított bálna) nem hasznosulna, már nem, mert mint írtam, ez ennél sokkal komplikáltabb, több dolog függvénye.
2020. dec. 26. 15:58
 25/27 anonim ***** válasza:
12# Ezt ne ugy kepzeld el, hogy a szervezet ennyit, meg annyit tud egyszerre megemeszteni, és ha ennel többet beviszel egy etkezesen belül, akkor azt meg sem emészt. A lényeg a napi összbevitel.
2020. dec. 27. 10:10
 26/27 varlamov ***** válasza:
Remélem, nem volt komoly a kérdés ...
2020. dec. 31. 16:46
 27/27 anonim ***** válasza:
Talán azért nem eszik, mert 1.itt az EU-ban nem kapni, mert tiltott a vadászatuk; 2.Ahol kapni, ott 110 angol font kilója átlagban a nem szárított, hanem natúr bálnahúsnak (a szárított alighanem drágább).
2021. jan. 29. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!