100g bálnahúsban 70g fehérje van, miért nem azt eszik a testépítők?
#4, ez mióta troll kérdés? Mond meg őszintén, mi ebben a troll, hol sérti az oldal szabályzatát?
Elmondom az én álláspontomat, a testépítéshez, izomépítéshez sok fehérjére van szükség. Mégis az emberek többsége a csirkét, stbb..-t preferálja, pedig abban csak 20g fehérje van 100g-onként.
Én keresve a megoldást találtam a neten, hogy a bálna húsában 70g fehérje van, inket is küldtem róla, nincs is betiltva mert japánban esznek belőle. Tehát innen jött a kérdés, hogy miért nem esznek az emberek bálnahúst, így megkönnyítve a fehérjebevitel megszerzését.
Láthatod az én kérdésem mögött elég sok összefüggés, értelem van. Míg te mindig mikor meglátod egy kérdésnél a nevemet, odabüfögsz valami oltári baromságot. Ez miért jó neked? Szánalmas már, komolyan.
"Legyilkolják a bálnákat azért hogy a világon a testépítőt zabálhassanak"
Mint említettem, a bálna húsát eszik, nem csak Japánban, pl Norvégiában is lehet venni. Elég sokan eszik, akik nem is edzenek, testépítenek.
Tehát a gondolatmeneted alapján akkor a mostani helyzetben meg az van, hogy legyilkolják a csirkéket azért hogy a világon a testépítők zabálhassanak?
100 gramm bálnahúsban nincs 70 g fehérje. Amit linkeltél, az szárított hús, hidd el a szárított csirke, marha is magasabb fehérjetartalmú, mint a friss hús.
KB 300 gramm friss húsból lesz 100 g szárított hús, vagyis a friss bálna kb 23 g fehérjét tartalmaz.
Amúgy miért nem esznek húsok helyett glicin? 100 grammban 99 g fehérje van...
#9, igazad van elnéztem, az szárított hús.
De viszont létezik olyan, hogy bálna steak. Ez nem szárított húsból van, fehérje tartalma 29g/100g. Tehát ennek is elég magas a fehérjetartalma.
Ára hasonló a marháéhoz, tehát lehetne venni, még ha nem is minden nap. De ezzel elég könnyű lenne megoldani a fehérjebevitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!