Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ciki a szőr a konditeremben?

Ciki a szőr a konditeremben?

Figyelt kérdés

Ti szőrtelenítitek a testeteket?

Tényleg nem esztétikus egy kigyúrt de szőrös felsőtest?

2020. dec. 23. 05:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%
Csajszi remélem akkor kopasz vagy. Mert így a hajad sem izzad meg, ami csatakos lesz és zsíros. ;)
2020. dec. 23. 13:17
 12/22 MadSeal ***** válasza:
100%
Azt, hogy mi ciki és mi nem az, a többség határozza meg. A legtöbb embert hidegen hagyja, hogy kin hol mennyi szőr van, kivéve a hónaljon. Az egy elég illúzió romboló tud lenni, nem mellesleg még az izzadság is kellemetlenebb szagú lesz sok esetben. 0ás géppel 1-2 hetente lecsapni nem nagy dolog, fél perces munka.
2020. dec. 23. 14:39
 13/22 anonim ***** válasza:
37%

Gymlover!

A hajam ne áll soha csimbókba az izzadságtól és nem csöpög a végéről sem.

Meg szauna alatt, után sem.

Zsírtól meg végképp nem, mert minden nap mosom.

De a hónalj alól kiálló csatakos szőr undorító! Nőkön is...

2020. dec. 23. 15:27
 14/22 anonim ***** válasza:
61%
A büdösség ciki. A kosz ciki. De a szőr... kit érdekel?
2020. dec. 23. 17:36
 15/22 A kérdező kommentje:

[link]

14-es őt is elutasítanád?

2020. dec. 23. 17:48
 16/22 anonim ***** válasza:
Azta... (1-es vagyok)...
2020. dec. 23. 18:21
 17/22 anonim ***** válasza:
7%
Én világ eletemben úvy voltam vele, hogy egy férfi szőrös... egyedül a farkamat szörtelenítem, mert a csajom csak így szopja.
2020. dec. 23. 19:14
 18/22 anonim ***** válasza:
5%
Manapság aránytalanul nagy a hangsúly a külsőségeken, így könnyen célponttá válhatnak a gyerekek – vélekedik. A kamaszoknak nagyon fontos, hogy mit gondolnak róluk a társaik, és jellemzően különböző trükkökkel érik el, hogy népszerűek legyenek. Például, ha én csúfolódom, és ehhez klikket szervezek magam köré, nyilván nem engem pécéznek majd ki a többiek. Szuper lenne, ha nem lenne szükség ilyen trükkökre, és akár külsőségekről, akár lelki kérdésekről van szó, olyan összetartó, összekacsintó lánytársaságok alakulnának ki, akik nem ellenségei, hanem cinkostársai egymásnak.
2020. dec. 23. 22:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Sőt, Pumped Gabón is jól mutat a mellszőr (1-es voltam).
2020. dec. 24. 15:32
 20/22 A kérdező kommentje:

Vele volt ,,szerencsém" személyesen is beszélgetni több alkalommal. Koxol a lelkem és na ő az a személy aki nem játsza meg hogy hülye a tvben. Szegénykém tényleg nincs az IQ szint magaslatain.

A fent említettektől függetlenül arányos a teste, igen, a szőr is jól áll neki. Viszont számomra faroklohasztó hogyha valaki ennyire buta

2020. dec. 24. 15:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!