Ciki a szőr a konditeremben?
Figyelt kérdés
Ti szőrtelenítitek a testeteket?
Tényleg nem esztétikus egy kigyúrt de szőrös felsőtest?
2020. dec. 23. 05:26
11/22 anonim válasza:
Csajszi remélem akkor kopasz vagy. Mert így a hajad sem izzad meg, ami csatakos lesz és zsíros. ;)
12/22 MadSeal válasza:
Azt, hogy mi ciki és mi nem az, a többség határozza meg. A legtöbb embert hidegen hagyja, hogy kin hol mennyi szőr van, kivéve a hónaljon. Az egy elég illúzió romboló tud lenni, nem mellesleg még az izzadság is kellemetlenebb szagú lesz sok esetben. 0ás géppel 1-2 hetente lecsapni nem nagy dolog, fél perces munka.
13/22 anonim válasza:
Gymlover!
A hajam ne áll soha csimbókba az izzadságtól és nem csöpög a végéről sem.
Meg szauna alatt, után sem.
Zsírtól meg végképp nem, mert minden nap mosom.
De a hónalj alól kiálló csatakos szőr undorító! Nőkön is...
14/22 anonim válasza:
A büdösség ciki. A kosz ciki. De a szőr... kit érdekel?
17/22 anonim válasza:
Én világ eletemben úvy voltam vele, hogy egy férfi szőrös... egyedül a farkamat szörtelenítem, mert a csajom csak így szopja.
18/22 anonim válasza:
Manapság aránytalanul nagy a hangsúly a külsőségeken, így könnyen célponttá válhatnak a gyerekek – vélekedik. A kamaszoknak nagyon fontos, hogy mit gondolnak róluk a társaik, és jellemzően különböző trükkökkel érik el, hogy népszerűek legyenek. Például, ha én csúfolódom, és ehhez klikket szervezek magam köré, nyilván nem engem pécéznek majd ki a többiek. Szuper lenne, ha nem lenne szükség ilyen trükkökre, és akár külsőségekről, akár lelki kérdésekről van szó, olyan összetartó, összekacsintó lánytársaságok alakulnának ki, akik nem ellenségei, hanem cinkostársai egymásnak.
19/22 anonim válasza:
Sőt, Pumped Gabón is jól mutat a mellszőr (1-es voltam).
20/22 A kérdező kommentje:
Vele volt ,,szerencsém" személyesen is beszélgetni több alkalommal. Koxol a lelkem és na ő az a személy aki nem játsza meg hogy hülye a tvben. Szegénykém tényleg nincs az IQ szint magaslatain.
A fent említettektől függetlenül arányos a teste, igen, a szőr is jól áll neki. Viszont számomra faroklohasztó hogyha valaki ennyire buta
2020. dec. 24. 15:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!