Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha a kormány januártól is...

Ha a kormány januártól is folytatja az egészségmegőrzés ellehetetlenítését ti is kiskaput fogtok keresni?

Figyelt kérdés
Én már azt nézem, hogy hol és mennyiért lehetek igazolt sportoló.
2020. dec. 19. 09:39
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
19-es vagyok. Lehet otthon edzeni, nekem otthon a pincében van helyem is, meg egy-két eszközöm is és egy edzőtársam garázsában is szoktunk. De az nem az igazi, nem véletlenül vannak a termek, meg az edzők.
2020. dec. 19. 21:12
 22/36 anonim ***** válasza:

ha 10 éve gyúrmázol,akk nem 1 nagy cucc lezsírozni egy terem tulajjal,hogy fizetsz,odamész melósgatyában,hogy te klímát tisztítasz,vagy felmosol ha ellenőrzés van és leedzel.

ennyi.

2020. dec. 19. 22:19
 23/36 A kérdező kommentje:
Nekem megvan a kiskapu idénre, hivatalosan rehabilitációra járok, jövőre pedig jön a kék könyv, ne nem oldják fel ezt a hülyeséget.
2020. dec. 19. 22:39
 24/36 anonim ***** válasza:
31%

"A hidegben futás minden csak nem egészségmegőrzés."

Mért nem? Futtoam már kabátban -24 fokban is. Persze nem kell rögtön ilyen vad hidegbe, viszont mért nem egészséges a hidegben futni? Mert te fosol a hidegtől kiscica? :D

2020. dec. 20. 01:19
 25/36 anonim ***** válasza:
0%

Nem azert butuska. Hanem azizuletek miatt. Mondok egy primitiv peldat hogy megertsd. Mikor az auto szelvedore -5 fokban rasprickolod a -35 fokos szelvedo mosot es elkezdesz gurulni mar 8-10 km/h-nal odafagy. Onnantol kezdve hogymozog a feluleten a levego, akkora lesz a hoelvonas hogy az anyag (uveg) feluleten -50-70 fok lesz a hpmerseklet. Mikor futsz, ugyan ez zajlik le a terded, konyokod, csuklod, vallad feluleten. Meg sem kell hozza izzadnod, a bor eleve egy nedves, zsiros parolgo felulet. Nyilvan fel lehet oltozni, van az a ruha ami ettol megved 100%-ban, de abban nem fogsz futni. A dupla termo reteg meg egyszeruen keves.

Alap esetben nem veszel eszre ebbol semmit. Csak 2-3 ilyen futasnal az elso 130-150-es szeria nyomasodnal vagy az elso 170-200-as szeria guggolasodnal ellezd szurkalni a konyek es a terd. Majd rovid idon belul kiiktathatod az edzesedbol az alap gyakorlatokat.

Ezert irtam elozo kommentemben, hogy valoszinuleg nem dolgozol nagy sullyal, mivel ilyet (meg) nem tapasztaltal.

2020. dec. 20. 16:52
 26/36 anonim ***** válasza:
#14 Mihez kell erokeret? En vettem egy guggolo allvanyt 60-ert, 250-ig terhelheto 1,5m magassagban. Egy allithato pad ami 300kg-ig terhelheto, 80 eft. Egy 1,5cm vastag edzoszivacs padlo, 3m^2 18 eft. Dontott evezes, fureszeles, invertalt evezes, felhuzas, guggolas, fekvenyomas egyenes, ferde, ruddal, egykezessel, padlorol nyomas, mellrol, vallbol nyomas, kitores, hidalas, mindent meg lehet csinalni. Aki meg 2 honapig nem tud megelni hobbi szinten keresztcsiga meg labtolo nelkul, hat nem tul kreativ...
2020. dec. 20. 16:58
 27/36 anonim ***** válasza:
Én konkrétan mindenféle gép nélkül építettem fel 125 centis hátat, 78 centis derékkal. Gépek nélkül is lehet edzeni teljes értékűen.
2020. dec. 20. 18:53
 28/36 anonim ***** válasza:
47%
Ahh en nem fogok még 100at se kolteni ezert.. ugyse fogok itthon edzeni utana. Meg el se ferne. Inkabb kijatszuk akkor a rendszert.
2020. dec. 20. 20:35
 29/36 anonim ***** válasza:
Kerdezoboz csatlakozom. Nekem nemcsak a csoportos konditerembe jaras,hanem a kuzdosportorak is hianyoznak.
2020. dec. 21. 00:52
 30/36 anonim ***** válasza:

"Nem azert butuska. Hanem azizuletek miatt."

Nem vagyok butuska, tudok az ízületekről. Csak bőven nem olyan rossz ez az ízületeknek, mint mondják. Akkor ennyi erővel a konditeremben meg a járvány terjed, az meg még károsabb ha elkapod, butuska.

2020. dec. 21. 01:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!