Hogy lehet hogy jon fel a zsír de fogy az izom?
Figyelt kérdés
Eddig minden jol ment, de egy ideje csak zsir jon fel tomegeles kozben viszont eg az izom, ez meg hogy lehetseges?2020. dec. 17. 15:10
1/4 anonim válasza:
Naturál vagy? Gondolom mert koxal nincs ilyen. Csak úgy lehet ha szeméttel tömegelsz kevés fehérjével és túl sok edzéssel. Meg mennyi ideje tapasztalod ezt? Belassul az izomnövekedés naturálba egy idő után vagy szinte megáll. Ha tömegelsz tovább csak a zsir meg viz jön.
2/4 A kérdező kommentje:
A 80 kilomhoz 160 g feherjet tartom es 4200 kaloria. Kb egy - masfel hónapja. Valtozatosan eszem, husok, tojas, jo szenhidratok, a lehet egeszsegesebb zsirok, gyumolcsok és zoldek, minimalis cukor. Eddig semmi gond nem volt, Tomegeltem, szalkasitottam, es most tomegelesnel valami nem koser.
Zsir jon fel de erzem hogy az izom csokken
2020. dec. 17. 16:08
3/4 anonim válasza:
És tudsz ugyanúgy edzeni a teremzár miatt mint eddig? Hát ha ezt tapasztalod akkor próbáld csokkenteni a zsírt meg a cht és emelni a fehérjét 🤷♂️ én pl am is tobbet eszek 2gnél. Vagy lehet az edzésen kell variálni.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem edzel úgy ahogy a terembe, en is visszavettem a ch bevitelemet, mivel kevesebb lett az aktivitasom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!