Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hülyeség lenne most szálkásítani?

Hülyeség lenne most szálkásítani?

Figyelt kérdés

Nem lehet konditerembe menni és itthon saját testsúlyos edzést tudok csak csinálni. Úgy voltam vele, hogy erősödni úgy sem tudok most, ezért a legjob amit tehetek, ha megpróbálok lepucolni egy kis zsírt.

De mivel nincs meg a normális edzésinger így lehet csak az izmaimat csoffasztom el a diétázással? Zsírból nem fogyok, talán még zsírosodok is, az izmaim meg elégnek.

2020. dec. 11. 01:11
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Hát én otthon tudok edzeni naturalban...
2020. dec. 11. 02:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinek van felszerelése otthon...
2020. dec. 11. 03:12
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Akkor szálkásíts amikor már úgy érzed hogy elérted azt a szintet amit kell.

Nem kell felszerelés. Saját testsúllyal is tudsz mozogni, plusz zsírt kellene égetni, amire ez pedig teljesen jól megfelel.

2020. dec. 11. 04:39
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

A legtöbben úgy szokták, hogy nyárra szálkásítanak le, és télen tömegelnek, de én is azt mondom, hogy amikor elérted azt a szintet, akkor szálkásíts.

Ha nincs súlyzó a saját testsúly is megteszi a súlyvesztésre, de pl a kettlebell nem rossz dolog szerintem és nincs is elvetemült áron.

2020. dec. 11. 05:40
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Izmotomeget felpakolni kb lehetetlen otthon felszereles nelkul egy haladónak. Marad a nagyobb ismetles, szettek. Dietazni lehet. Kardiozni. Futas, lepcsozes,bringazas. Ha nem vagy komoly szinten elég ha veszel 2 egykezest addig. Ugyis mindenk kezdo mostani generacio gepen edz. Aranytalanok meg gyengek. Aztan ha szabad sulyhoz nyul veletlen csak kinevetteti magat olyan szabalytalan. Lega belejosz.
2020. dec. 11. 07:45
 6/7 A kérdező kommentje:

6 éve edzek

Nem erősösni nem lehet azért akartam szálkásitani

2020. dec. 11. 10:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Kettlebell is kevés nekem kéne 230 kilo
2020. dec. 11. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!