Hülyeség lenne most szálkásítani?
Nem lehet konditerembe menni és itthon saját testsúlyos edzést tudok csak csinálni. Úgy voltam vele, hogy erősödni úgy sem tudok most, ezért a legjob amit tehetek, ha megpróbálok lepucolni egy kis zsírt.
De mivel nincs meg a normális edzésinger így lehet csak az izmaimat csoffasztom el a diétázással? Zsírból nem fogyok, talán még zsírosodok is, az izmaim meg elégnek.
Akkor szálkásíts amikor már úgy érzed hogy elérted azt a szintet amit kell.
Nem kell felszerelés. Saját testsúllyal is tudsz mozogni, plusz zsírt kellene égetni, amire ez pedig teljesen jól megfelel.
A legtöbben úgy szokták, hogy nyárra szálkásítanak le, és télen tömegelnek, de én is azt mondom, hogy amikor elérted azt a szintet, akkor szálkásíts.
Ha nincs súlyzó a saját testsúly is megteszi a súlyvesztésre, de pl a kettlebell nem rossz dolog szerintem és nincs is elvetemült áron.
6 éve edzek
Nem erősösni nem lehet azért akartam szálkásitani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!