Stanazol kúra? Hülyeség lenne?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy hülyeség lenne szerintetek végigcsinálni egy stanazol kúrát?már nem látok már esélyt hogy fejlődjek látványosan..összeálitottam egy étrendet heti 5x futok heti 5x kondizok zsirégető +aminosav de még mnidig nem formás a mellem csak ha ráfeszitek és van rajtam még mindig egy pici zsir..a kezem se nagy 35cm a kerülete..17 éves leszek 4honap mulva.Csak egy kúrát szeretnék végigcsinálni talán hogy jobban bejöjjke a lányoknak.Szerintetek?2012. júl. 29. 22:55
2/27 A kérdező kommentje:
60 al szériázok maxon eddig 75öt toltam..kb 3honapja kezdtem..
2012. júl. 29. 22:57
3/27 dirtboy válasza:
17 évesen nem nősz?
ne legyél már bal f asz,szerintem még az alapokkal sem vagy tisztába azért nem nősz.
35cm karok?
ló f asz nem genetikai határ.
felteljesedel a stanát aztán egyél ahogy kell.
4/27 A kérdező kommentje:
nem aztmondtam hogy nem növök..aztmondtam hgoy a zsirt ami rajtam van elég minimális de nemtudom eltüntetni..sehogy..mindig ottmarad egy pici..nagyon zavaró
2012. júl. 29. 22:59
5/27 anonim válasza:
Mondjuk jah:D15 vagyok 38-as kezekkel:Dés 8 kockával a hasamon,féléve edzek :Dzabálok,állat,és lesz**** a fogyokúrát meg mindenféle baro***** :Djah meg húzódzkodjál skat :D
6/27 anonim válasza:
bejöjjek a lányoknak xD
te csak ezért csinálod?
de gyökér vagy
7/27 anonim válasza:
Így van. 3 hónap edzés az nulla. Évekig lehet naturálban fejlődni csak legyen tömegnövelő étrended.
8/27 A kérdező kommentje:
ugylátszik sokan nem értették a kérdés lénsegét..leakarom adni a zsirt..nem felszedni még mellé
2012. júl. 29. 23:01
9/27 anonim válasza:
Nagy szilikécske, az előbb még 35-ös karod volt.:)
10/27 anonim válasza:
Kérdező, hidd el nem mi vagyunk a hülyék. :) 35-ös karral hova szálkásítasz? Lesz majd 32-es, mint egy lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!