Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Stanazol kúra? Hülyeség lenne?

Stanazol kúra? Hülyeség lenne?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy hülyeség lenne szerintetek végigcsinálni egy stanazol kúrát?már nem látok már esélyt hogy fejlődjek látványosan..összeálitottam egy étrendet heti 5x futok heti 5x kondizok zsirégető +aminosav de még mnidig nem formás a mellem csak ha ráfeszitek és van rajtam még mindig egy pici zsir..a kezem se nagy 35cm a kerülete..17 éves leszek 4honap mulva.Csak egy kúrát szeretnék végigcsinálni talán hogy jobban bejöjjke a lányoknak.Szerintetek?

2012. júl. 29. 22:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Bezony.:) Ez a Carbo X-el szálkásítás már sok volt éjszakára. De most reggel még teszek egy próbát.

Szóval kérdező, neked tömeget kell növelni. Ezt nem tudod elérni szálkásító diétával. Tehát tömegnövelő étrend kell, ami azt jelenti, hogy napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*testtömegkg szénhidrát. Tömegnövelésnél mehet az edzés utáni protein+carbo X.

Itt találsz tömegnövelő mintaétrendeket is: [link]

Most leírom a szálkásítás folyamatát.:) De nem azért, hogy te ezt végezd (35-ös karocskával), hanem, hogy tudd, mi a különbség.

szálkásításkor napi 3g*testtömegkg fehérje megy és 1,5-2g*testttömegkg ch. Ilyenkor nem tudsz naturálban izmot növelni, sőt izomveszteség szokott lenni. A súlyzós edzés mellé megy heti min 3-4, 40-50 perces aerob edzés.

Szálkásító diétába nem fér bele az edzés utáni gyors szénhidrát, max a diéta elején. Ilyenkor edzés után a proteinhez glutamin és bcaa fogyasztása ajánlott az izomvesztés elkerülésére, csökkentésére.

Remélem így megérted, hogy neked tömegnövelő étrend kell.:)

2012. júl. 30. 07:33
 22/27 A kérdező kommentje:
amugy itt mondjátok hogy 35ös karocska..nemhiszem hogy sokatoknak több lenne ez az egy..kettő a teremben sincs sok embernek joval több sőt:)
2012. aug. 4. 00:48
 23/27 anonim ***** válasza:
Akkor elég amatőr terembe járhatsz. 35 az csak karocska, nekem 15 évesen lehetett annyi mikor elkezdtem edzeni 26 évvel ezelőtt. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy el lehet érni tisztán is 45 körüli kart, akinek jobb a genetikája még nagyobbat is. Nekem nem jó.:)
2012. aug. 4. 05:58
 24/27 anonim ***** válasza:
Montez, azért annyira nem lehet rossz a genetikád ha annyi év után még most is fejlődesz :D
2012. aug. 4. 10:24
 25/27 anonim ***** válasza:
Inkább csak fejlődgetek, de lehet csak én látom így.:)
2012. aug. 4. 14:54
 26/27 anonim ***** válasza:
:DD
2012. aug. 4. 15:15
 27/27 anonim ***** válasza:

Senki sem mondta - többek között -, hogy pl. az "Stanozolol?" Mégis mire számítsz mit felelek a kérdésedre hülyeség-e vajon, ha már a névnél tévedsz?

Mi az, hogy összeállítottál, mégis milyen ismeretek alapján? ?

2012. aug. 16. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!