Stanazol kúra? Hülyeség lenne?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy hülyeség lenne szerintetek végigcsinálni egy stanazol kúrát?már nem látok már esélyt hogy fejlődjek látványosan..összeálitottam egy étrendet heti 5x futok heti 5x kondizok zsirégető +aminosav de még mnidig nem formás a mellem csak ha ráfeszitek és van rajtam még mindig egy pici zsir..a kezem se nagy 35cm a kerülete..17 éves leszek 4honap mulva.Csak egy kúrát szeretnék végigcsinálni talán hogy jobban bejöjjke a lányoknak.Szerintetek?2012. júl. 29. 22:55
11/27 A kérdező kommentje:
akkor az ugy szerintetek okés hogy veszek fehérjét meg mellé carboxot és ugy tömegelek?vagy vegyek tömegnövelöt?
2012. júl. 29. 23:04
12/27 anonim válasza:
az okés de vegyél csirkemellet meg rizs-t is meg zöldséget is meg vitamint
13/27 anonim válasza:
Jó lesz, de legyen egy tömegnövelő étrended is, ne csak tápkiegben gondolkozz.
14/27 A kérdező kommentje:
már összevan állitva egy szálkásító étrend
2012. júl. 29. 23:09
15/27 anonim válasza:
most akkor mégis csak szálkásítasz????
mert akkor nem hiszem hogy kell a carbox
16/27 anonim válasza:
De ne szálkásíts, neked tömeg kell. Szálkásításhoz pedig nem jó a carbo x. Teljesen meg vagy keveredve. :)
17/27 A kérdező kommentje:
tudom mi a carbox..és edzés után szedném jobban beépül vele a fehérje és ugy nem is zsirosit
2012. júl. 29. 23:14
19/27 anonim válasza:
Én is feladom, nagyon nem tudsz semmit, de nem az a baj, hanem hogy nem hiszel nekünk. De akkor minek kérdezel?
20/27 anonim válasza:
Ha Montez is feladja a válaszolást : az már a vég. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!