A versenyszerű testépítés a legkárosabb sport a világon?
Figyelt kérdés
Sokszor jött már testépítő azzal, hogy a többi sport űzői is doppingolnak, viszont azt sose teszik hozzá, hogy ilyen undorító módon senki. Egy profi testépítőben annyi növi és inzulin meg tesztó van, mint egy országnyi laboratóriumban. Egy sztárfocista is doppingol, viszont ő kevésbé undorítóan és ő híres és gazdag lesz tőle ha befut. A testépítőkből meg mi lesz? Egy full koximaxi test ami rettentő káros de emellé nem jár se hírnév se sok pénz az esetek 99% ban.2020. dec. 10. 11:27
21/25 anonim válasza:
Es ha a legkarosabb akk mivan? Neked nem kell csinalni.. aki meg csinalja eltudja donteni h mit akar..
22/25 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdés, hogy a legkárosabb e. Az meg mindegy, hogy én mit csinálok. Melyik sport az, amelyik van olyan káros mint a testépítés? Egy focista talán annyi koxot tolt már magába, mint 100 laboratórium?
2020. dec. 30. 22:25
23/25 anonim válasza:
Ki mondott ilyet? Van az a szint ahol nagyon sok cucc kell. Ilyen ez. Van aki leszarja mert ez az elete. Sok ilyen fanatikust ismerek. Csak a sport erdekli meg h bajnok legyen. Leszarja ha beledoglik akár. Enis tolom neha meg versenyeztem. Van aki ezt imadja.
24/25 anonim válasza:
A profi box.50 évesen már nem vagy 100% ,az biztos.Addigra annyira szétverték a szádat,hogy ragatódzva közlekedsz, a hamut is mamunak mondod,és le kell írnod a nevedet,lakcímedet,hogy ne felejds el.
25/25 A kérdező kommentje:
Jó de doppingolás téren értettem. A futó is doppingol és az ő doppingszere is okozhat hirtelen halált de ennél a sok tesztónál, növinél és inzulinnál van olyan sport ahol károsabb a kötelező koksz csomag?
2021. jan. 1. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!