A versenyszerű testépítés a legkárosabb sport a világon?
Figyelt kérdés
Sokszor jött már testépítő azzal, hogy a többi sport űzői is doppingolnak, viszont azt sose teszik hozzá, hogy ilyen undorító módon senki. Egy profi testépítőben annyi növi és inzulin meg tesztó van, mint egy országnyi laboratóriumban. Egy sztárfocista is doppingol, viszont ő kevésbé undorítóan és ő híres és gazdag lesz tőle ha befut. A testépítőkből meg mi lesz? Egy full koximaxi test ami rettentő káros de emellé nem jár se hírnév se sok pénz az esetek 99% ban.2020. dec. 10. 11:27
11/25 A kérdező kommentje:
C Ronaldó versenysportolóként nagyon híres lett és gazdag. Ő többet kapott, mint amennyit adott. Ez hol igaz pl Ronnie Colemanre? Komolyan kérdezem. Mert a focista is tönkre teszi magát de ő kap is érte eleget. Miért jó kétlábon járó patikának lenni? A testépítőt meg hülyének nézi mindenki, kevés szélsőséget kivéve. Nem magát az embert ítélik el de 99% társadalomnak hülyének nézi. C Ronaldót azért senki se nézi hülyének, mert focista.
2020. dec. 10. 16:14
12/25 anonim válasza:
Te honnan tudod hogy mennyi pénze van?
13/25 A kérdező kommentje:
A Ronnienak, mint egy sokszoros Mr Olimpiának nyilván van, viszont ha egy focistához hasonlítjuk, akkor sokkal kevesebb és sokkal károsabb is amit csinál. Na de egy sima testépítőnek még annyit se hoz a sportja, csak a kox kárai vannak és a színpad. Én értem, hogy mindenkinek más tetszik na de telekokszolnia valakinek magát, már-már félállati fizikumot létrehozni ennyi sikerért cserébe? Annyira egészségtelen és természetellenes annyi cuccal felépített test, hogy az már semmi pénzért se nagyon érné meg. Más sportnak a művelői többet kapnak vissza mint amennyit adnak bele. Viszont amúgy Hitlerre visszatérve, őt majdnem mindenki elmebetegnek tartja, viszont ha megkérdezel 100 embert, hogy az normális cél e, hogy 130 kilós valaki tömör izomból 190 centisen, szerinted mit mondanának?
2020. dec. 10. 16:44
14/25 anonim válasza:
Figyu felfogtuk, és értjük. Konkrétan mit is akarsz most ezzel elérni? Csak mert ugyanazt a szart rágod le az összes hozzászólásodban.
15/25 anonim válasza:
Azért szúrják a szemét a testépítők, mert valószínűleg komoly lelki trauma érte. Lehet lemerészkedett valami gettós konditerembe, ahol jól megverték, én azt sem tartom kizártnak hogy keményen meghágták. Megértem a maradandó lelki sebeidet, de ezt ne provokatív úton vezesd le, hanem kérjél pszichológustól segítséget.
16/25 anonim válasza:
Attól még hogy neked nem jön be nagyonsok embernek igen. Van aki szerint meg a te tested undoritó és ahogy te élsz az a fos. Mindenki foglalkozzon magával.
17/25 anonim válasza:
Nagyon idegesito vagy, de valaszolok hogy kicsit rad cafoljak.
Az ÖSSZES verseny sport karos. Mindegyik. Minden sportban doppingolnak. Meg a golfosok is csak ok eppen nyugtatokat szednek. Uszok, kerekparosok, kajakosok, focistak, stb stb.
Az pedig hogy mennyire lehet ebbol megelni? Csak a magyar peldakat mondom.
Molnar Petinek sajat edzoterme van es kb. egy 50 millios lakasban lakik.
De nezz utana Kathi Belanak, Csuhai Janinak stb. Ha nagyon erdekel.
De mindenek elott elmehetnel mar ebbol a kategoriabol melegebb eghajlatra az allando provokativ, fikazo, idegesito, fiktiv kerdeseiddel. Remelem kitiltanak mar innen vegleg.
18/25 A kérdező kommentje:
Molnár Péter jól él egy átlag magyarhoz képest de mi pl drágább házban lakunk. Viszont miért írod le, hogy mindenhol doppingolnak ha én is tudom? Egy golfozó használ ennyi koxot? Nem. Senki a világon. Ráadásul csak a legnagyobbakat tudod mondani, hogy jól élnek, a legtöbb csak szétkoxolja magát és jól se él.
2020. dec. 14. 14:40
19/25 anonim válasza:
Molnár Peti kb bármikor kinyiffanhat olyan bajai vannak már
20/25 anonim válasza:
"De mi drágább házban lakunk." Ez aztán az érv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!