A versenyszerű testépítés a legkárosabb sport a világon?
1.Igen
2.Nem
3.Talán
4.Nem rudom
5.Lehet
6.Senki
7.Igen
Hitler és egy testépítö.
Nem vélsz felfedezni hangyányi árnyalatot a párhuzamban?
Te figyelj!
Nem tudom,hogy mi célból irtad ki a kerdest.Azt se értem,hogy miért pont a testépítők szúrják a szemed.Ez a te dolgod.Nem is érdekel.
Van bőven egy csomó sport,vagy foglalkozás,amit lehet ócsárolni,fikázni.
A hegymászók mind betegek.
Beteg a bázisugró,az ejtőernyőző,és beteg volt Senna.
Hülye volt Schumacher,mert seielni ment,tök idiőta volt Maradonna,a népszerűség sírba vitte.Fetter Erik egy félnótas,minek biciglizik,nem tört volna el a gerince.
Sorolhatnám,de minek.
Semmi értelme ezeknek a kijelentéseknek.
Mert lehet valakinek hülyeség leugrani valahonban,van,akinek meg nem.
A Hitler pont azert nem jo példa.Hitlert elítéli szintem mindenki.Keves szélsősegest kiveve.
Egy sportolót,sportot pedig sokan szeretnek,sokan meg nem szeretik.Van tábora,rajongója,kővetője mindnek.Nem kevés.És nem kell foglalkozni velük,ha nem akarsz.
Hitler megkerülhetetlen,mert muszáj volt foglalkozni vele,és a világ negatívumának lett a jelképe.
Jenőt és a többit max lehet bírálni.De ő neked nem tettek semmi rosszat.
En nem szeretem a focit.Ettől még nem állok neki kijelenteni,hogy az egy hülyeség.Csak üzlet,semmi más,C Ronaldo egy kis b..i,meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!