Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg van olyan aki elhiszi,...

Tényleg van olyan aki elhiszi, hogy a terem bezárása rossz ötlet volt?

Figyelt kérdés

Sokszor megkérdeztem már pár dolgot ebbe a kategóriába, viszont mivel csak lepontozni tudtak, így ki kell írnom.

Én is tudom, hogy otthon nem olyan jó. Viszont sokaknak fontosabb a gyúrás, mint a jelen helyzet? Komolyan egy járványkor az a baj, hogy otthon nem komfortos az edzés? Arra tényleg nem gondolnak, hogyha valaki elmenne a terembe és ott edzene, akkor a járvány ugyanúgy terjedne, ha jobb ott, ha nem? A vírust érdekli, hogy ki hogyan edz boldogan? Ráaádásul rendkívül nagy butaságokat is mondanak.

Elvették az edzéshez való jogom.

-Lehet edzeni máshol is.

A konditerem nem veszélyes.

-De.

Mégis miért olyan nagy felháborodás, hogy egy tömegben terjedő világjárvány esetén nem engedik tömegbe az embert? Ez a leglogikusabb döntés. Remélem ameddig nincs védelem ezellen, addig zárva lesz. Aztán remélem kinyit. Ha tavasszal lesz ez, akkor legelősször akkor.

Ami még zavar, hogy a nagy "okos" testépítő példaképek is sokszor azt sugallják, hogy a terem az létszükséglet. Gődénynek kommentbe kellett felhozni tavasszal, hogy máshol is lehetne edzeni, mert szegény hülye.

Komolyan valaki szerint ma világjárványkor az a fontos, hogy ő otthon nem akar edzeni? Sajnos ezt eddig senki se válaszolta meg, pedig sokszor kérdeztem.

Vagy ők csak trollok mind és tudják, hogy a zárás jó dolog?

2020. dec. 8. 16:47
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
"az emberek egymás izzadtságában fekszenek" Te lehet nem voltál még konditeremben, de be lehet tartani a higiéniás előírásokat. Saját törölközőt viszel magaddal (kb. mindenki visz) Folyamatosan lehet fertőtleníteni. Arra meg igazán oda lehet figyelni, hogy ne nyalogassuk a gépeket, ne tüsszentsük telibe. A gépek nem egymás hegyén vannak azért, a 1,5 méteres távolságot be lehet tartani. Akik meg párosan mennek edzeni, meg kell, hogy állják, ne üvöltsék egymás arcába, hogy "nem vagyok bu*i vagy nem vagy bu*i, meg tudod csinálni!!!" Másrészt arról ne feledkezzünk meg, hogy több milliós gépállományról beszélhetünk. Hatalmas veszteségeket élnek meg az üzemeltetők.
2020. dec. 10. 12:39
 22/24 A kérdező kommentje:

"Te lehet nem voltál még konditeremben, de be lehet tartani a higiéniás előírásokat. Saját törölközőt viszel magaddal (kb. mindenki visz) Folyamatosan lehet fertőtleníteni."

Én sokszor voltam kinditerembe és egyszer se láttam, hogy a többség fertőtlenítene.

2020. dec. 14. 14:42
 23/24 anonim válasza:
Miután újra kinyithattak, ki volt téve a fertőtlenítő jól elérhető helyre. Tudom, az emberek jó része felelőtlen és nem fertőtlenített, DE a lehetőség meg volt rá.
2020. dec. 14. 21:48
 24/24 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van utolsó de attól még a vírusnak mindegy, hogy ki miért nem fertőtlenít.
2020. dec. 14. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!