Szerintetek jó ötlet, hogy csak lefogyni szeretnék, de edzeni(gyúrni) nem?
Figyelt kérdés
Vagy egy férfi csak izmokkal néz ki jól?
Én csak simán vékony szeretnék lenni, mert az sose voltam. Egész életemben sokkal nehezebben ment nekem a mozgás, pedig viszonylag nagy darab vagyok, de régen suliban mindig az utolsó helyen kullogtam a többiek után..külön sport edzéseken sosem voltam, nem voltam soha egy társasági ember. Futni szeretek a szabadba, egyedül, de az edzőtermektől valamiért irtózom. Attól a sok géptől irtózom,meg a régóta odajáró kigyúrt közegben meg nagyon szégyellném magam valószínűleg.
2020. jún. 15. 20:04
1/1 anonim válasza:
Ők is kezdték valahol. Amikor mentem először azt hittem én leszek ott az első bálna. Hát meglepődtem. Nagyon sok bálna volt még rajtam kívül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!