Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A push pull leg osztott...

A push pull leg osztott edzésben miért a láb van az utolsó helyen, miért nem középen van? Pl.: Push, pull, leg, szünet, push, pull, leg, szünet.

Figyelt kérdés

2020. dec. 6. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

Szia kérdező!

Én is így csinálom, egy húzó és egy toló edzés, de van mikor kombinálva megy.

Lábedzés sokszor kimarad, helyette kardió edzés van.

Nem ilyen fitneszbaba tinglitangli, hanem rendes, kőkemény izzadós, lábremegős kardió.

40-50 km versenybicajjal.már ismernek a környéken a srácok, némelyik haverom lett azóta.ők nem szednek annyi mindent mint én, én kicsit tele vagyok.mivel hormonbeteg vagyok növ és inzulin kell hogy életben maradjak.

A tüdőm és a hörgőm is elég alulműködik, ezért hörgőtágító tabikat és véroxigéndúsítót kell szednem.

Nos jók ezek a cuccok, rájöttem hogy a bicajt úgy megtudom tőle tekerni, hogy egy komolyabb edzés után csapágyas lesz.Volt hogy hazafelé már a hátamon vittem.

általám lábedzésem úgy néz ki bevárok egy búlyt akik itt edzenek a közelben a bicikliúton.Csatlakozom mögéjük, 10-15 km-t lenyomok mögöttük, néha kinézk oldalra megszorongatva őket.

Mikor látom fáradnak, mert megakarják mutatni ők jobban tudnak tekerni mint én, rányomok párat a pedálra, és otthagyom őket.

már ismernek nem szoktak leállni versenyezni.

ha néha találok ilyen amatőr józsikát aki még nem ismer, leizzasztom 10 km-ig, majd utána megtolom neki.

bicikliút végén bevárom iszom a fehérjeshaket, mire általában odaérnek.

2020. dec. 6. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Lemaradt a végéről.

Béla48F

147kg

197cm

kar55-56 cm

erőemelő

2020. dec. 6. 13:12
 3/6 MadSeal ***** válasza:
Ez csak egy sablon, megmaradt még a régi idők brosplitjéből, ahol a hét végére volt hagyva a lábazás, mert az megy a legnagyobb súlyokkal, az okozza a legnagyobb terhelést az idegrendszernek. Viszont egy programban, ahol heti 2szer is megedzel valamit, úgy rakod, ahogy csak szeretnéd. Ha pl pull napon felhúzol, akkor lehet pull/push/leg felosztás is, hogy mindig legyen legalább 1 nap a lábazás és felhúzás közt. Rajtad áll, ahogy neked jobb.
2020. dec. 6. 14:57
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 Értem, nagyon köszönöm!
2020. dec. 6. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
leg/push/pull -ban is szokták nyomni, hogy a hét elején letudják, aztán ha 2x akarnak 1 izomcsoportot edzeni 1 héten akkor még hét végére is marad.
2020. dec. 6. 20:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Így lett kitalálva, de bárhogy formálhatod, ahogy neked tetszik. Nekem pl a leg és a push között 2 nap kell, mert guggolás után 1-2 napig sokkal rosszabb fekvenyomnom.
2020. dec. 7. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!