Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet nagy fenekem?

Lehet nagy fenekem?

Figyelt kérdés
Megfelelő táplálkozás nélkül (vékony alkatú vagyok) lehet nagy fenekem, és vastagabb combjaim otthoni edzéssel, úgy, hogy 3 napig gugolok (vagy edzek mást ami növeli a fenekem és vastagítja a combjaim) X időt majd 3 napig semmi majd megint 3 napig edzek, ezzel a beosztással azokon a napokon amelyikeken edzenék mennyi gugolást kéne csinálnom, vagy más erősítést? Egyáltalán lehetséges ilyen beosztással, hogy változást érjek el?
2020. dec. 3. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kaja nélkül nincs növekedés.
2020. dec. 3. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit ertesz azalatt, hogy nem megfelelo taplalkozas? Keveset eszel vagy sokat de szart? Nem mindegy. Es ne sorozatban 3 napot guggolj, hanem tarts minden nap utan min egy pihenonapot...tenyleg olvass utana a dolgoknak vagy kerdezz, mert a kerdes alapjan igencsak kezdo vagy, ami nem baj, csak ne menj el rossz iranyba :)
2020. dec. 3. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább egyél sok zsírt és szénhidrátot, hagyd az otthoni edzést. Majd ha megint lehet konditerembe járni, kezdj bele egy rendes tömegnövelő edzésbe+étrendbe.

Amúgy ez az utóbbi időben gyakori vastag alsótest divat a lányoknál ugyanaz, mint a fiúknál a lábazás kihagyása?:)

2020. dec. 3. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd Bécit.
2020. dec. 4. 16:01
 5/8 anonim ***** válasza:
6%

Nagyon jó, hogy engem hívtál utolsó. Viszont sajnos képeket kell látnom a hölgy fenekéről, az előző Istennő nem volt benne. Szívesen ráhangolom magam más fenekének a jobbá tételére, viszont ahhoz aktivizálja is magát.

Béci.

2020. dec. 4. 19:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsonak uzenem--> jót nevettem :)
2020. dec. 4. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező a popsiformálás nem vicc. Viszont én szívesen elemzem naponta is a popsidról csinált képeket, hogy van e változás. Berakom majd time lapsba és 3d szemüvegen is megnézem, hogy jobban lássam. Közben az én popsimat is megmutatom neked, hogy te is recsizheess.

Béci. 190cm/160 kiló.

2020. dec. 4. 22:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem takarocc innen Béci mó???!?!?!? Kimondta hogy csaj vagyok teeeeeee
2020. dec. 4. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!