Csak otthoni edzéssel lehet ilyen fenekem? Mekkora súlyzókat kéne használnom?
Neki csak otthoni edzéses videói vannak (ráadásul súlyzó nélküliek), de szerintem tuti kondizik is, csak azt nem mutatja.
Én mostanában a Nike Training App-ról szoktam edzéseket csinálni, 4 kg-os súlyzóval, mert az van itthon. De gondolom, az nem elég.
Vagy ilyen: [link]
Őket követem instán, más testrészük nem olyan izmas, csak a fenekük nagyon jó, ebből gondolom, hogy nem járnak edzőterembe (meg hogy jó a genetikájuk).
55 kiló vagyok, szóval gondolom nem 50 kg-val kéne. 😅
Mások szokták dícsérni, de én nagyon nem vagyok elégedett vele, szerintem messze van a jótól. De mondjuk legalább ahhoz képest, hogy vékony vagyok, nem lapos. De nem is kerek, feszes, nagy.
Persze kell genetika de szinte barmiféle testalkat javítható.
Ha mások szerint jó a feneked, mint írod akkor semmi gond.
Guggolás nagyon jó ha szabalyosan csinálod. Rengeteg videót talalsz róla. A súlyt úgy válaszd, hogy ne legyen túl nehéz mert nem Svarcilábat akarsz. Guggolásnál figyelj a derekadra és próbáld úgy végezni a gyakorlatot, hogy a fenekedet érezzed közbe. Remek gyakorlat még a kitörés és a lépcsőzőgép.
Hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!