Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak otthoni edzéssel lehet...

Csak otthoni edzéssel lehet ilyen fenekem? Mekkora súlyzókat kéne használnom?

Figyelt kérdés

[link]

Neki csak otthoni edzéses videói vannak (ráadásul súlyzó nélküliek), de szerintem tuti kondizik is, csak azt nem mutatja.

Én mostanában a Nike Training App-ról szoktam edzéseket csinálni, 4 kg-os súlyzóval, mert az van itthon. De gondolom, az nem elég.

2020. aug. 30. 09:18
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Vagy ilyen: [link]

Őket követem instán, más testrészük nem olyan izmas, csak a fenekük nagyon jó, ebből gondolom, hogy nem járnak edzőterembe (meg hogy jó a genetikájuk).

2020. aug. 30. 09:21
 2/13 Lazy Lover ***** válasza:
25%
nem! te álom világban élsz... ezek a fitnesz csajoknak szilikon a fenekük is
2020. aug. 30. 09:53
 3/13 A kérdező kommentje:
A második linken lévő lányokról még hamarabb elhinném, de azt se hiszem. De az első kizárt, hogy szilikon lenne, az edzésterveiről és a kajáiról híres, nézd meg youtube-on és instán, még könyvei is vannak.
2020. aug. 30. 10:34
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
Ehhez mindenképp kell nagysúlyzós guggolás.
2020. aug. 30. 10:41
 5/13 A kérdező kommentje:
Mennyire nagy?
2020. aug. 30. 10:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Magadhoz mérten nagy, értsd úgy. Főleg ha genetikailag nincs kerekebb feneked akkor rendesen kondizni kell ehhez.
2020. aug. 30. 11:18
 7/13 A kérdező kommentje:

55 kiló vagyok, szóval gondolom nem 50 kg-val kéne. 😅

Mások szokták dícsérni, de én nagyon nem vagyok elégedett vele, szerintem messze van a jótól. De mondjuk legalább ahhoz képest, hogy vékony vagyok, nem lapos. De nem is kerek, feszes, nagy.

2020. aug. 30. 11:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha nem kondiztál még akkor annál egy kicsit jobban utána kell nézned hogy is kell ezt felépíteni, nem csak beállni guggolgatni, táplálkozásnak is utána kell olvasni
2020. aug. 30. 12:12
 9/13 zol56 ***** válasza:
100%

Persze kell genetika de szinte barmiféle testalkat javítható.

Ha mások szerint jó a feneked, mint írod akkor semmi gond.

Guggolás nagyon jó ha szabalyosan csinálod. Rengeteg videót talalsz róla. A súlyt úgy válaszd, hogy ne legyen túl nehéz mert nem Svarcilábat akarsz. Guggolásnál figyelj a derekadra és próbáld úgy végezni a gyakorlatot, hogy a fenekedet érezzed közbe. Remek gyakorlat még a kitörés és a lépcsőzőgép.

Hajrá...

2020. aug. 30. 13:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Attól is függ mi az alapanyag
2020. aug. 30. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!