Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » December 11-éig van konditerem...

December 11-éig van konditerem zárás?

Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 19:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
26%

"Kérdező, akik itt válaszolnak, azok mind tesiből felmentett arcok, akik most kárörvendhetnek, hogy elvették az emberektől a sportolási lehetőséget"

Persze, tesiből felmetett vagyok mi? Azért edzem otthon naponta és futok ugye? Mert én sohase sportoltam... Mondom ez az egyetlen érvetek hónapok óta. Aki szerint jó a terem zárás ő egy tesiből felmentett figura még akkor is, ha leírja, hogy otthon edz azóta. Viszont arra meg egyikőtök se tud válaszolni, hogy nem fogjátok fel, hogy emberek között terjed a vírus és a vírus alatt amit lehet azt egyedül kéne csinálni? Csak ennyit tudtok, hogy tesiből felmentett aki kárörvend? Ti tényleg nem értitek meg, hogy aki nem akarja a terem nyitását ő nem kárörvend, csak megérti a helyzetet? Mellesleg idióta, ha nincs sportolási lehetőség én hogyan sportolok naponta és miért vagyok tesiből felmentett? Hülye gyerek. Na ezért mondom, hogy a terem az IQ söpredék melegágya.

2020. dec. 4. 12:59
 22/33 anonim ***** válasza:
44%

Persze, az emberek egész évben gyűlölködnek, most meg megy ez a “vigyázzunk egymásra” duma, mi? Szánalmas. Ne próbáld beadni azt hogy törödsz másokkal, max magadat félted.

Otthon nem lehet keményen edzeni. Az nem minősül edzésnek, csak bohóckodás

2020. dec. 4. 13:46
 23/33 anonim ***** válasza:
18%
Csak azt kérdezném meg azoktól, akiknek ennyire fontos az edzés, hogy mindenki megpusztulhat tőlük, csak ők edzhessenek, amikor a csapból is az folyt tavasszal, hogy ősszel jön a második hullám, hogy nem volt annyi eszetek venni egy pár szerelhető kézisúlyzót, amivel kb 80%-ban le lehet ugyanúgy edzeni mindent (ha kicsit kreatív vagy)?! Értem én, hogy nem ugyanaz, de a legtöbb izomcsoportot ugyanúgy le lehet edzeni, és fejlődni is lehet, nem csak lassítani a visszafejlődést. Ha meg vettetek...nem lehet kibírni hiszti nélkül ezt az időszakot?
2020. dec. 4. 14:00
 24/33 anonim ***** válasza:
44%
Lényegtelen információ, de eddig nem találtam semmi arra utaló bizonyítékot hogy valaki a teremben elkapta volna a vírust...
2020. dec. 4. 15:26
 25/33 anonim ***** válasza:
39%

"Persze, az emberek egész évben gyűlölködnek, most meg megy ez a “vigyázzunk egymásra” duma, mi? Szánalmas. Ne próbáld beadni azt hogy törödsz másokkal, max magadat félted.

Otthon nem lehet keményen edzeni. Az nem minősül edzésnek, csak bohóckodás"

Akkor képzeld el, hogy nekem vannak súlyzóim, van tolóckodóm és rendesen edzem. Komolyan nektek tényleg az a bajotok, hogy valaki a másikra vigyáz? Képzeld el, én nem magamat féltem hanem a szüleimet, tesómat stb. Rettenetesen felháborító, hogy aki tekintettel van a körülményekre, nektek azzal van bajotok. Azóta se tudja egyik idióta se megmondani, hogy egy fertőző világjárványban miért legyen nyitva a terem, ha a vírus tömegben terjed. Ti tényleg tavasz óta nem értitek e helyzetet? Én nem magamat féltem, legalábbis magamat legkevésbé. Még hülyeségeket is beszéltek.

"Lényegtelen információ, de eddig nem találtam semmi arra utaló bizonyítékot hogy valaki a teremben elkapta volna a vírust..."

Nem lényegtelen, hanem full ostobaság. Miért akkor miről van bizonyítékod? Hol kapták el a vírust akkor a te bizonyítékaid szerint? Mert nekem sincs bizonyítékom, hiszen bárki elkaphatja bárhol. Ezt nem is lehet bizonyítani, persze, hogy nincs.

Továbbra is az a baj nektek, aki tekintettel van a szitura. Aki szerint vigyázzunk egymásra, ő nektek azonnal egy otthon rettegő elhízott, tunya ember. Nagyon hülyék vagytok. Nektek semmi eszetek nincs, a mell bicepsz napon kívül. Felőletek bármi lehet, csak durrantani lehessen. És még a testépítők szerint kamu a sztereotípia, miszerint ez a hülyék sportja. Akkor miért nem láttam ennyi hülyék sose egy focipályán magam körül? Uszodában miért nincs ennyi hülye soha, mint a konditeremben? Miért csak a gyúrósok képtelenek felfogni a járványt az összes sport űzői közül?

2020. dec. 4. 15:33
 26/33 anonim ***** válasza:
11%

A lepontozóhuszár segghülye gyúrósoktól kérdezem, lepontozás helyett érveket várok.

Első kérdés. Ha a járvány tömegben fertőz, miért nem értitek meg, hogy a terem zárása szükséges?

Második kérdés. Ha lehet otthon edzeni, miért nincs jogotok edzeni?

Harmadik kérdés. Nektek mindegy, hogy van e világjárvány, vagy nincs, csak gyúrni lehessen ha világvége van akkor is?

Negyedik kérdés. Tavasz óta miért nem találtatok ki valami újat, ha nem vagytok hülyék.

Semmilyen lepontozás nem érdekel, csak az érvek.

2020. dec. 4. 15:38
 27/33 anonim ***** válasza:
14%
Pont ment kérdőjel helyett.
2020. dec. 4. 15:38
 28/33 anonim ***** válasza:
31%

Én azt nem akarom elhinni, hogy az ide kommentelők, marakodók érett, felnőtt emberek.

Te jóságos Úr Isten, döbbenetes, mit le tudnak művelni egyesek egy nyilvánvalóan provokatív kérdés alatt. Hatszázmilliárd ugyanilyen kérdés lett kiírva, nem tűnik fel senkinek?

Hihetetlen, felnőtt emberek...elképesztő.

2020. dec. 4. 19:39
 29/33 anonim ***** válasza:
42%

Tavasszal nem zárt be a terem.

A korlátozások meg padlóraküldik a vendéglátást, a turizmust, a vállalkozásokat, emberek százai vesztik el a munkájukat és kerülnek az utcára.

Érdekes az ismerősi körömben mindenkinek a töke tele van a korlátozásokkal, a terem tulaja is már írogatja a Facebookra, hogy kitartás, már csak 1 hét és nyitunk.

2020. dec. 4. 20:18
 30/33 anonim ***** válasza:
49%

"Negyedik kérdés. Tavasz óta miért nem találtatok ki valami újat, ha nem vagytok hülyék. "

Milyen újat? itt nem csak a konditeremről van szó, minden sportegyesület bezárt. Nem mehetsz se bokszolni, se focizni, sehova

2020. dec. 4. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!