Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » December 11-éig van konditerem...

December 11-éig van konditerem zárás?

Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 19:20
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Amúgy csodálom az erveiteket.

Írtam hogy ez az első? :)

Na látod, ledobbent mennyire hülye némelyikotok.

Ertelmezzetek amit írtam.

2020. dec. 4. 04:09
 12/33 anonim ***** válasza:
35%
Nem kifejezetten rád reflektáltam, hanem sok élettenre, akik itt vergődnek már 1 hónapja, hogy mi lesz most velük és a csodás izmaikkal....bár az előbbi megnyilvánulásod...
2020. dec. 4. 06:55
 13/33 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem sokaknak téves fogalmai vannak arról, hogy mit jelent egy terem.

Ne csak egy pincét képzeljetek el, ahol koxos kopaszok üvöltő zene mellett dobálják meg rángatják a súlyokat.

Ahova én járok, ott van terhestorna, nyugdíjas torna, ovis torna, kismama torna, gerinctorna, ducitorna...

Egyikre sem azok járnak, akikre az itteni kommentelők nagy része asszociál.

hanem olyan emberek, akik nem fognak otthon edzeni, mert sem a felszerelésük, sem a tudásuk nincs meg hozzá, meg őszintén, egy részének a kedve meg motivációja sem.

Illetve sokaknak ez társaságot, emberi kapcsolatokat is jelentett a mozgás mellett. Nekik ezt a lehetőséget vették el, nemcsak a sport, mozgás, gyógytorna lehetőségüket, vagy az idézem "csodás izmaikat"...

2020. dec. 4. 07:33
 14/33 anonim ***** válasza:
24%
Azt hiszem egy kicsit el van kényelmesedve a társadalom. Az elmúlt több ezer évben, sőt több millió évben az volt az ember legnagyobb gondja, hogy nem volt mit ennie, azért dolgozott nap mint nap, szerencsére 100-150 éve nem emiatt kell aggódnunk. Most van egy világjárvány, amiről mindenkinek meglehet a véleménye. De azzal minden épeszű ember egyetért, hogy itt van, és nem lehet figyelmen kívül hagyni. A világ kormányai, és a mi kormányunk is szigorító intézkedésekkel próbálja lassítani a terjedést, hogy az egészségügyi rendszer ne omoljon össze, szóval beáldozzák a kismama tornát, a ducitornát, és a gerinctornát is (hozzáteszem, online nagyon sok közösségben meg van tartva a gerinctorna, ahogy a miénkben is) azért, hogy kevesebb ember haljon meg. Azt hiszem ennyire lehetnénk türelmesek, hogy kivárjuk ezt a pár hónapot, amíg lesz vakcina, és kibírjuk ducitorna, és kismama torna nélkül, és közösségi élet nélkül...de közösségi élet nélkül sem kell kibírni, hogy az ottani barátaiddal találkozhatsz egész nap, az interneten össze vagy kötve az egész világgal, azt hiszem nincs olyan rossz dolga a modern embernek egy pandémia közepén azzal, hogy nem kondizhat, maszkot kell hordania, és a kényelmes házában kell lennie összekötve az egész világgal millió szórakozási/tanulási lehetőséggel.
2020. dec. 4. 08:20
 15/33 anonim ***** válasza:
73%
jelenleg igen
2020. dec. 4. 08:38
 16/33 anonim ***** válasza:
0%
🍿🍿🍿
2020. dec. 4. 08:58
 17/33 anonim ***** válasza:
16%

"hanem olyan emberek, akik nem fognak otthon edzeni, mert sem a felszerelésük, sem a tudásuk nincs meg hozzá, meg őszintén, egy részének a kedve meg motivációja sem.

Illetve sokaknak ez társaságot, emberi kapcsolatokat is jelentett a mozgás mellett."

Igen, csak mikor márciusban a terem bezárt azóta se érti meg senki, hogy egy világjárvány alatt másra is kéne gondolni, nem csak magukra. Nyilván jó a terem, viszont tényleg nem képesek felfogni sokan, hogy most mások a körülmények? 2 éve nem volt vírus, most van. Nem ugyanaz a helyzet. Én régóta otthon eddzem és nem olyan jó. Csak én belátom a helyzetet. Állandóan ezzel jöttök, kapcsolatok, sport stb stb. Sportolni meg lehetne otthon is amúgy. Azt meg állandóan kihagyjátok, hogy ez a sport, meg ezek a kapcsolatok tömegben vannak egy világjárványkor. Ezt nem értitek meg március óta. Elég sok idő telt el pedig, mégis azóta ezt harsogják.

2020. dec. 4. 12:15
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
Ma 12:15 vagyok. Ezt leírtam már, viszont szerintem rettentően gáz, hogy ennyire beleszarnak a helyzetbe. Én nem otthon rettegek, viszont felfogom a járványt és azt mondom, hogy ez van hát ez van, ne lehessen terembe menni. A kormányt is utálom, én utálom a legjobban. Viszont amikor kitűzött cél a járvány csökkentése és a sok zombi meg fejvesztve azon agyal, hogy mikor lehetne újabb fertőzéseket produkálni a teremben, szórakozóhelyen, akkor felmerül a kérdés, hogy ezek tényleg nem értik meg, hogy járvány van? Nekik teljesen mindegy minden körülmény?
2020. dec. 4. 12:22
 19/33 anonim ***** válasza:
25%
Amikor meg valaki azt írja, hogy keressen az ember más módot egy pár hónapig, akkor meg le kell pontozni, mint a 14 est. Egyébként 14 es igazad van, rengeteg módon lehet most is szórakozni és sportolni is, csak a konditerem népének hiába magyarázod, ezeknek a 90% semmit se tud kitalálni magától. Mit vársz egy olyan társaságtól, akik március óta droidként ismételgetik, hogy de hát az edzés az egészséges. Azóta igazán kitalálhattak volna valamit, amivel kiváltják a termet és pár hónapig jól elvannak. De ezektől ezt ne várd.
2020. dec. 4. 12:25
 20/33 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, akik itt válaszolnak, azok mind tesiből felmentett arcok, akik most kárörvendhetnek, hogy elvették az emberektől a sportolási lehetőséget

Én meg max a stanazolollal oltom be magam, a vakcinával biztos nem

2020. dec. 4. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!