December 11-éig van konditerem zárás?
Amúgy csodálom az erveiteket.
Írtam hogy ez az első? :)
Na látod, ledobbent mennyire hülye némelyikotok.
Ertelmezzetek amit írtam.
Szerintem sokaknak téves fogalmai vannak arról, hogy mit jelent egy terem.
Ne csak egy pincét képzeljetek el, ahol koxos kopaszok üvöltő zene mellett dobálják meg rángatják a súlyokat.
Ahova én járok, ott van terhestorna, nyugdíjas torna, ovis torna, kismama torna, gerinctorna, ducitorna...
Egyikre sem azok járnak, akikre az itteni kommentelők nagy része asszociál.
hanem olyan emberek, akik nem fognak otthon edzeni, mert sem a felszerelésük, sem a tudásuk nincs meg hozzá, meg őszintén, egy részének a kedve meg motivációja sem.
Illetve sokaknak ez társaságot, emberi kapcsolatokat is jelentett a mozgás mellett. Nekik ezt a lehetőséget vették el, nemcsak a sport, mozgás, gyógytorna lehetőségüket, vagy az idézem "csodás izmaikat"...
"hanem olyan emberek, akik nem fognak otthon edzeni, mert sem a felszerelésük, sem a tudásuk nincs meg hozzá, meg őszintén, egy részének a kedve meg motivációja sem.
Illetve sokaknak ez társaságot, emberi kapcsolatokat is jelentett a mozgás mellett."
Igen, csak mikor márciusban a terem bezárt azóta se érti meg senki, hogy egy világjárvány alatt másra is kéne gondolni, nem csak magukra. Nyilván jó a terem, viszont tényleg nem képesek felfogni sokan, hogy most mások a körülmények? 2 éve nem volt vírus, most van. Nem ugyanaz a helyzet. Én régóta otthon eddzem és nem olyan jó. Csak én belátom a helyzetet. Állandóan ezzel jöttök, kapcsolatok, sport stb stb. Sportolni meg lehetne otthon is amúgy. Azt meg állandóan kihagyjátok, hogy ez a sport, meg ezek a kapcsolatok tömegben vannak egy világjárványkor. Ezt nem értitek meg március óta. Elég sok idő telt el pedig, mégis azóta ezt harsogják.
Kérdező, akik itt válaszolnak, azok mind tesiből felmentett arcok, akik most kárörvendhetnek, hogy elvették az emberektől a sportolási lehetőséget
Én meg max a stanazolollal oltom be magam, a vakcinával biztos nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!