Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Már 2,5honapja edzek és...

Már 2,5honapja edzek és látszik rajtam az eredmeny nagyobb mell bicepsz stb.Viszont erősebb nem lettem pl fekvobol ugxan annyit tudok mecsinalni es huzodszkodasbol is mint elotte , miert van ez?

Figyelt kérdés

2020. dec. 1. 01:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ok és hány sorozatot csinálsz meg egy alkalommal?

Fekvőtámasz növelő progra ha érdekel:

https://www.youtube.com/watch?v=Ys-JyytCu2s&t=83s&ab_channel..

2020. dec. 3. 10:35
 12/18 A kérdező kommentje:
3 x 10 fekvővel kezdek minden edzés előtt aztán bicepsz sulyzóval vagy tricepsz edzás vagy váll attól függ milyen nap van
2020. dec. 3. 11:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Te sem leszel izmos
2020. dec. 3. 11:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Van itt gond rendesen.

Kimerítően írd le, miből mennyit csinálsz meg egy héten és hány napot.

(Van egy sejtésem, hogy valami hulladék osztott edzést csinálsz.)

2020. dec. 3. 11:35
 15/18 A kérdező kommentje:
Egyhéten 3 szor edzek itthon.Minden nap minden dolgozik de egyik nap bicepsz tricepszre koncentrálok másik nap pl váll mell . Van tolodszkodóm is .PL ha bicepsz tricesz nap van akkor 6x bukásig sulyzóval kezenként ebből 3 kalapács bicepsz a másik 3 normál. Aztán a tolodszkodón csinálok 3 kör bicepszből való evezést.Aztán fekvőtámaszt ami bicepszre megy abból is 3 kört. Tricepszből pedig.Fekvőzök 3 szor 10 et aztán Csináok 4 kört úgy hogy női fekvőtámasz poziból felkell nyomni az alkarom (mindkét verzióját ) tolodszkodok 10 et és az ágyon is tricepszezek nyujtott lábbal toloszkodás na ezeekből 4 kört.Vállra pedig sulyzóval szoktam mellre pedig döntött és mély fekvőtámaszt szoktam.
2020. dec. 3. 17:31
 16/18 A kérdező kommentje:
ja ás vállra szoktam csiánlni pike pusuupszot is.
2020. dec. 3. 17:33
 17/18 anonim ***** válasza:

"fekvőtámaszt ami bicepszre megy abból" ilyen nincsen.

"Aztán a tolodszkodón csinálok 3 kör bicepszből való evezést."

Ehez képes segítséget kérnék mert nem tudom mire gondolsz.

És hátra mit csinálsz? Meg miért kevered a saját testsulyos dolgokat a szabad súlyossal? Meglehetősen furcsán ráadásul.

Ez baromi zavaros.

2020. dec. 3. 18:31
 18/18 A kérdező kommentje:
Ird be hogy biceps push up,australian pullups a másik neve a a bicepsz evezésnek tolodszkodónak aláfekszek és ugy.Miért baj ha keverem ? Hátra a földön lábemelés kézemelés ilyenek.
2020. dec. 3. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!